Haberler

    Rotterdam'da Lucy Davis Galip!

    Hollanda’nın Rotterdam kenti engel atlama ve dresajda Milletler Kupası yarışmalarının yanı sıra beş yıldızlı bir Grand Prix’ye de ev sahipliği yaptı.


    Rotterdam’da Lucy Davis galip!Hollanda’nın Rotterdam kenti engel atlama ve dresajda Milletler Kupası yarışmalarının yanı sıra beş yıldızlı bir Grand Prix’ye de ev sahipliği yaptı.


    Hollanda’nın Rotterdam kenti engel atlama ve dresajda Milletler Kupasıyarışmalarının yanısıra beşyıldızlıbir Grand Prix’ye de ev sahipliği yaptı. Dünyanın en iyi binicilerini bir araya getiren müsabaka AmerikalıLucy Davis’in galibiyeti ile son buldu. Cuma günükoşulan ve Büyük Britanya’nın kazandığıMilletler Kupası’ndan sonra Pazar günüdüzenlenen Grand Prix’ye 50 binici katıldı.


    Birinci turu hatasız bitiren 16 binici ve at baraj koşma hakkıkazandı. İsviçreli Paul Estermann barajda birinci olarak start alırken, 13 yaşındaki Castlefield Eclipse ile bir engel devirerek 15. sırada yer aldı. Barajı Harrie Smolders ve Emerald (13), Maikel van der Vleuten ve VDL Groep Verdi (14) ile Jos Lansink (16) ve For Cento da dörder ceza puanıile bitirdi.


    Baraja altıncısırada başlayan Lucy Davis, 11 yaşındaki Barron (Nabab de Reve x For Pleasure) isimli atıyla parkuru hatasız ve 39.49 saniye ile geçti.


    22 yaşındaki gençbinici böylece kendisinden önce koşan İngiliz Joe Clee ve atıUtamaro Ecaussines’i geride bırakmayıbaşardı.


    Yarışmada altıncılığıelde eden Pius Schwizer gençatıGiovanni van Het Scheefkasteel üzerinde şansınıdenedi, ancak Davis’in zamanına erişemedi. Ludger Beerbaum ve Chiara 222 ile Henrik van Eckermann ve Cantinero da Schwizer ile aynıkaderi paylaştı.


    Dünya iki numarası Daniel Deusser 12 yaşındaki Cornet Obolensky’nin oğlu olan Cornet d’Amour isimli atıyla Milletler Kupası’nda da iki parkuru hatasız çıkardıktan sonra Grand Prix’de de zafere çok yaklaştıama liderin zamanınıgeliştiremedi.


    Mücadelede yarışan Fransız biniciler ilk turda birer engel devirerek baraja kalamazken, Mathieu Billot 18., Roger-Yves Bost 31., Jerome Hurel 32. ve Aymeric de Ponnat da iki engel devirerek 40. oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Büyük Britanya Hollanda Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title