Haberler

Roberto Carlos'un 19:07 paylaşımı, Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı

Güncelleme:

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı eski efsane futbolcu ve teknik adam Roberto Carlos'tan heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Carlos, sosyal medya hesabından 19:07 yazarak paylaştığı videoda "Merhaba Türkiye, en sevdiğim renklere imzayı attım. Yeniden bu formayı giymek harika olacak" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan ve Türkiye'de teknik direktörlük görevi de yapan Roberto Carlos sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile olay oldu.

HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Daha önce Sarı lacivertli ekipte futbolcu olarak görev yapan Brezilyalı, Süper Lig ekibi Sivasspor ve TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor'da da teknik direktörlük görevi yapmıştı. 47 yaşındaki teknik direktörün sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım sarı lacivertli taraftarı heyecanlandırdı.

19:07 VURGUSU

Brezilyalı efsane teknik adam yaptığı paylaşımda 'Ağustos 2020' ve arkasında yer alan saatte '19:07' vurgusu dikkat çekti. Carlos videoda bir sözleşmeye imza atarken, 'Merhaba Türkiye, en sevdiğim renklere imzayı attım. Yeniden bu formayı giymek harika olacak.' sözleri dikkat çekti.

Roberto Carlos'un 19:07 paylaşımı, Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı

6 GOL 11 ASİST

Fenerbahçe'de forma giydiği 65 maçta Brezilyalı sol bek 6 gol ve 11 asiste imza atmıştı. Sarı lacivertli ekipten sonra Corinthians'a imza atmıştı.

SİVASSPOR VE AKHİSARSPOR'DA GÖREV YAPTI

Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük görevine başlayan Brezilyalı teknik adam Roberto Carlos ilk olarak Anzhi'ye imza attı. Daha sonra sırasıyla Real Madrid, Sivasspor, Akhisarspor, Delhi Dynamos ve Fas'ta görev yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Carlos Sosyal Medya Fenerbahçe Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500

Yorumlar (8)

Kemal:

Çok sevindim bu habere Fener bunu alırsa ligi sonuncu bitirir

4
2
yanıtYanıtla
kaynata:

Kadayıf bağlamış belediye spora transfer olsun

3
1
yanıtYanıtla
haylass:

Arap hacılara benzemiş :S adsasdasd

3
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Bu klarnetci kendini pazarlamaya çalışıyor trol hoca dururken sana buradan ekmek çıkmaz hadi başka kapıya

1
2
yanıtYanıtla
demir:

betnano ile sponrsorluk anlasmasi yapti :)

1
1
yanıtYanıtla
feneybahçalı roberto:

en sevdiğim renk yeşildir. :D

1
1
yanıtYanıtla
dc:

Biraz daha yaratıcı ol, zeka seviyesi çok düşük bir espri gülmedik

yanıt0
yanıt0
Josef:

Admın ölüsü para ondaki tecrübe bizdeki 20 yıllık 30 yıllık hocalarda yok. Yorumlar enterasan. Adamın kariyerinin 5 de biri bütün takımların toplamından daha başarılı. Zikoyu da sonradan anladınız??

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title