Haberler

    Rekor Transfer Kesinleşti!

    Juventus, Napoli'nin Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain'i 90 milyon avro karşılığında resmen renklerine bağladı.

    Juventus, Napoli'nin Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain'i 90 milyon avro karşılığında resmen renklerine bağladı.

    Uzun süredir adı Juventus'la anılan Higuain'in, Torino deviyle prensip anlaşmasına vardığı belirtilmiş, transferin tamamlanması ise kulüplerin anlaşmasına kalmıştı.

    Serie A'nın resmi internet sitesinin transfer sayfasına Higuain de eklenirken, kulüplerin de kısa süre içinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

    Juventus ile dört senelik sözleşme imzalayan olan 28 yaşındaki oyuncu, yılda vergiler haricinde 7 milyon avro kazanacak.

    Higuain'in sözleşmesindeki serbest kalma maddesi 94.7 milyon avro olarak basına yansımış olsa da, bu madde oyuncunun bonservisini kendi eline alması için ödemesi gereken tutardı. Bu bedel, bir kulüp içinse 90 milyon avroydu.

    Juventus, Higuain'in 90 milyon avroluk bonservisini 45 milyon avroluk iki taksit halinde ödeyecek.

    Geçtiğimiz sezon Serie A'da 35 maçta 36 gole imza atarak lig tarihindeki bir sezonda atılan gol rekorunu kıran Arjantinli yıldız, Miralem Pjanic, Marko Pjaca, Mehdi Benatia ve Dani Alves'in ardından Juventus'un bu yazki beşinci transferi oldu.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Juventus Torino Napoli Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title