Haberler

Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor mu? Real Madrid - RB Leipzig maçında ne oldu? Ancelotti, Arda'ya inat mı yapıyor?

Güncelleme:

Real Madrid ile RB Leipzig arasında oynanan maç sonrası Arda Güler'in Real Madrid'den ayrılıp ayrılmayacağı konusu sosyal medyada geniş yankı buldu. Aynı zamanda, Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti'ye de maçın sonucu nedeniyle yoğun tepki gösterildi. Tüm bu gelişmeler futbolseverler arasında tartışma yarattı. Ancelotti Arda Güler'e inat mı yapıyor? Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor mu? Arda Güler neden süre alamadı?

Futbol dünyası Arda Güler'i konuşuyor. Yaz transfer döneminin ilk günlerinde Fenerbahçe'den 20+10 milyon euro bonservis ile ayrılarak Real Madrid'e imza atan genç futbolcunun yeni süreci sakatlıklarla başladı. Transfer sürecindeki şanssızlıkları ile günlerce konuşulan Arda Güler bu kez de Real Madrid'den ayrılık gündemi ile tartışıyor. Arda Güler Real Madrid'den ayrıldı mı? Arda Güler neden maçta oynamadı? Carlo Ancelotti Arda Güler'i neden oynatmıyor? İşte detaylar

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, deplasmanda RB Leipzig'i mağlup etti. Karşılaşma 1-0 sona erdi. Futbol dünyasında kritik olarak adlandırılan maçta forma şansı bulamayan Arda Güler, karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı. Söz konusu maç sonrasında ise olanlar oldu, sosyal medya karıştı. Kullanıcılar Arda Güler hakkında türlü ihtimalleri konuşurken İspanyol basını Arda'nın daha fazla skor alabilmesi için kiralanabileceğini yazdı.

ARDA GÜLER KİRALANIYOR MU?

Maçın 48. dakikasında galibiyet golünü atan Brahim Diaz'ın sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından Arda Güler oyuna alınmadı. Arda Güler'in yerine oyuna Kucas Vasquez girdi. Bu durum ise sosyal medyada Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e 'inat' yaptığı şeklinde yansıdı. İspanya'nın Sport Gazetesi'nde çıkan haberin detayında ise Arda Güler'in Ancelotti'nin takım dinamiğine uymadığı ayrıntısı yer aldı. Arda, Bayer Leverkusen ve Tottenham da dahil olmak üzere birçok takım tarafından takip ediliyor. Arda Güler'in ayrılma durumunun kiralama olabileceği belirtildi.

Real Madrid - RB Leipzig maçı sosyal medyayı karıştırdı: Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor mu? Ancelotti'ye tepki yağdı!

Real Madrid - RB Leipzig maçı sosyal medyayı karıştırdı: Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor mu? Ancelotti'ye tepki yağdı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Carlo Ancelotti Real Madrid Arda Güler RB Leipzig Madrid Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title