Haberler

Real Madrid antrenmanında yer yerinden oynadı! Arda Güler'in yaptıkları Modric'i çılgına çevirdi

Güncelleme:

Real Madrid'in son antrenmanında Arda Güler'in peş peşe golleri ve asistleri sonrası Luka Modric adeta çılgına döndü. İdmanda Arda'ya rakip olan Modric, takım arkadaşlarına Arda'yı tutmadıkları için bağırırken, "Lanet olsun sol ayağını daha iyi kapatmalıyız" dedi.

Getafe ile La Liga'da oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Real Madrid'in antrenmanında Arda Güler'in etkili oyunu Luka Modric'i çılgına çevirdi.

ARDA GÜLER DÖKTÜRDÜ

Defensa Central'in haberine göre, antrenmanda yapılan çift kale maçta Luka Modric'in takımına karşı mücadele veren takımda olan Arda Güler, etkili oyunuyla sahaya damga vurdu.

MODRIC ÇILGINA DÖNDÜ

Arda'nın gol ve asistlerine karşı koyamayan Luka Modric, en sonunda "Lanet olsun sol ayağını daha iyi kapatmalıyız" diye arkadaşlarına bağırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Arda Güler Madrid Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Tutankamon Hoca:

Sonuc son 4 dk oynatmıyor bile Fenerin ahını aldı Arda yüzün gülmezx senin şampiyon yapıp gidecketin Fenerşi Şansa şan şöhretse şöhret paraysa para

24
172
yanıtYanıtla
Canberk Aktaş:

Real Madrid masadaysa düşünmek hata o aşamada ben fenerbahçeliyim hemde en kralında ama Adamı Rael Madrid istemiş boş yorumlar bunlar :)

yanıt101
yanıt7
SadeceGerçekler:

Herseye burnunu sokuyorsun bari Fenerbahçe' nin adını ağzına alma. Hiç bir şeyden anladığın yok, herşey hakkında fikir sahibisin. Hayatı boyunca Santiago Bernabéu Stadyumuna seyirci olarak bile giremeyecek olan sen mi Arda' yı eleştiriyorsun? İnsanlara huzur ver artık (.)

yanıt43
yanıt3
Eclipse Moon34:

Buna da yorum yapmışsın bir şey bilmeden her şeye karışmak sokakta yanlış park etmiş araçların sileceklerini kaldırmak aynısı :)))))))))) bu arada saçmalamışsın

yanıt2
yanıt2
Samet:

Arda çok iyi tamamda ABARTI HABER yapmayın bu ne yav

34
6
yanıtYanıtla
Musti40 :

Antremanda istersen Messiden iyi ol, hikaye

24
9
yanıtYanıtla
süleyman koç:

tamam modric bu cümleyi kurduysa realmadrit arda nın antreman performansıyla tüm maçları kazanır..11 de oynam asına bile gerek yok

9
13
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Umarım Arda yı köreltmez bu teknik uyuz ihtiyar Arda Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden bu çocuk gerçekten büyük işler yapabilir bu haziran milli takımda çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum

9
3
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Tarifi çok güzel bir yemeği şefin önüne pişmeden koyarsan tadına bile bakmaz, vesselam çok erken gitti, bir kaç yıl daha Türkiye'ye de oynaması gerekirdi, her şey para değil...

2
3
yanıtYanıtla
İsmail Köker:

10 8 uzatmada oynadı ..maçın oyuncusu seçildi ligde..gol atan ve attiranlari secmedi taraftar

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title