Haberler

Puanlar bölüşüldü! Beşiktaş, sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı

Güncelleme:

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlılar, karşılaşmanın 18. dakikasında Semih Kılıçsoy'un golüyle öne geçerken, Karadeniz temsilcisi Emre Kılınç'ın 68. dakikada attığı golle durumu eşitledi. Kıran kırana geçen karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Yılport Samsunspor ile kozlarını paylaştı.Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmada kazanan çıkmadı.

SEMİH PERDEYİ AÇTI

Mücadeleye baskılı başlayan siyah-beyazlılar, karşılaşmanın 18. dakikasında Semih Kılıçsoy'un attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Puanlar bölüşüldü! Beşiktaş, sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı

EMRE KILINÇ EŞİTLEDİ

İkinci yarıya etkili başlayan Karadeniz temsilcisi, Emre Kılınç'ın 68. dakikada kaydettiği golle durumu eşitledi. Skor 1-1 oldu.

Puanlar bölüşüldü! Beşiktaş, sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı

BAŞKA GOL OLMADI

Kıran kırana geçen karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

KARA KARTAL GALİBİYETİ UNUTTU

Beşiktaş ligde oynadığı son 5 maçı kazanamadı. Siyah beyazlı takım söz konusu maçlarda 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Samsunspor ise üst üste 2. kez sahadan 1 puanla ayrıldı. Alınan bu sonucun ardından Beşiktaş, puanını 48'e çıkardı. Samsunspor ise 38 yaptı. Gelecek hafta Beşiktaş, evinde MKE Ankaragücü ile oynayacak. Samsunspor ise Adana Demirspor'u ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Samsunspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

mahmut süt:

bir an evvel eski güzel günlerine geri dönmeli Beşiktaş

12
7
yanıtYanıtla
Hakan Kkk:

Yeniyonetim hayalkırıklığı bu kadarda olmaz beceriksizler

11
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title