Haberler

    Preko: 'Fenerbahçe'de Baskı Çok Büyük'

    Sarı-lacivertlilerin eski yıldızı Yaw Preko, Fenerbahçe forması giymenin zor olduğunu kaydedip, “Fenerbahçe’de baskı daha büyük” ifadelerini kullandı.

    Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler
    UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika'da Anderlecht deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'yi eski futbolcularından Yaw Preko değerlendirdi. Belçika basınına Fenerbahçe'yi anlata Preko, kariyerinin en farklı tecrübesini sarı-lacivertli forma altında geçirdiğini söyledi.
    Preko, " Fenerbahçe'ye katıldığımda baskının inanılmaz büyük bir baskı olduğunu gördüm. Fenerbahçe'de her maçı kazanmak zorundasınız, her kupada iddialı olmak zorundasınız. Ayrıca İstanbul'daki diğer büyük kulüplere karşı da hep bir yarış var. Fenerbahçe'de daha büyük bir baskı var, Anderlecht'te olduğundan daha büyük" dedi.
    Ganalı forvet, Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu belirterek, " Fenerbahçe'de oynamak hayatımın en büyük gururlarından biriydi. Böylesi büyük bir kulüpte oynamak onur vericiydi. Fenerbahçe'yi hala takip ediyorum. Hem Fenerbahçe hem de Anderlecht bu sezon zorluklar yaşıyor" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Umut Eren Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title