Haberler

Potada Derbi Maçın Ardından

Galatasaray Cafe Crown'un antrenörü Oktay Mahmuti, iki takımın da sahada varını yoğunu ortaya koyduğunu söyledi

Beko Basketbol Ligi Play-off final serisi 3. maçında Fenerbahçe Ülker'i uzatmada 97-93 mağlup ederek durumu 2-1'e getiren Galatasaray Cafe Crown'un antrenörü Oktay Mahmuti, iki takımın da sahada varını yoğunu ortaya koyduğunu söyledi.

Oktay Mahmuti maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, iki takımın da oyunun her anında mücadele ettiğini belirtti. Mahmuti, şöyle konuştu:

"İki takım da varını yoğunu ortaya koydu. Basketbolseverler de farklı bir şey istemez. Güzel bir oyun oldu. İki takımdan birisinin kazanması gerekiyordu. Hep öndeydik, hep maç bizde gibi gözüküyordu ama Fenerbahçe Ülker çok yetenekli bir takım. Bazen çok yorulduk ama tekrar ayağa kalktık. Her iki takımı da tebrik ediyorum. "

Sakatlıklarla ilgili bir soru üzerine Mahmuti, "Ben hiçbir zaman sakatlıklardan yakınmadım. Bunu da siz sordunuz diye söylüyorum. Rancik'in, Andriç'in sakatlığından, Shumpert'in sakatlığından bahsetmedim. Bu takımda herkesin ortaya çıkıp maksimumunu vermesi gerekiyor.

Oyuncularım elinden geleni yaptı. Shumpert'ın sakatlanmasını istemem ama bunu dile getirmektense kimliğimizi koruyup o şekilde devam edelim. O sahaya çıkan herkes mücadele eder bir adım geri atmaz" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı oyunculardan Caner ise maç öncesinde seride 2-0'lık dezavantajlarının bulunduğunu hatırlatarak, "Taraftarlarımız muazzam bir atmosfer yarattı. Biraz sakin kalabilseydik, maçı uzatmadan kazanabilirdik. Sahada olan herkes elinden geleninin en iyisini yaptı ve galip geldik. Evimizde cumartesi günü durumu 2-2'ye getirip deplasmana gitmek istiyoruz" dedi.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title