Haberler

Porto'nun Yıldızı Alex Telles, Penaltı Atarken Sakatlandı!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Alex Telles, Porto'nun Braga'yı 3-2 yendiği maçın 69. dakikasında penaltı kullanırken sakatlandı. Portekiz basını, Telles'in geri dönüşünün 6 ayı bulacağını iddia etti.

Alex Telles, Portekiz Premier Liginin 27. haftasında Porto'nun Braga'yı 3-2 yendiği maçın 69. dakikasında büyük bir şanssızlık yaşadı. Takımı 2-1 gerideyken penaltı kullanmak için topun başına gelen 26 yaşındaki yıldız isim, takımına eşitliği getiren golü kaydetse de vuruşun hemen ardından sakatlandı.

Porto'nun Yıldızı Alex Telles, Penaltı Atarken Sakatlandı!

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Acı içinde sağ kalçasını tutan Brezilyalı sol bek, gol sevincini bile yaşayamadan kendisini yere bırakmak durumunda kaldı. Sağlık görevlilerinin derhal oyun alanına girerek tedavi ettiği Telles, oyuna devam edemedi ve dakikalar 72'yi gösterirken yerini Fernando'ya bıraktı. Yedek kulübesinde takım arkadaşı Francisco Soares'in sarılarak teselli ettiği yıldız isim, gözyaşlarını tutamadı.

Porto'nun Yıldızı Alex Telles, Penaltı Atarken Sakatlandı!

SAKATLIK GALATASARAY'I DA VURDU

Portekiz basını, eski Galatasaraylı'nın sezonu kapattığını, geri dönüşünün 6 ayı bulabileceğini iddia ediyor. Atletico Madrid'e transferi gündemde olan Telles'in 40 milyon euroya satılacağı ve Galatasaray'ın kasasına da Porto'nun elde edeceği karın %10'u olan 3 milyon 350 bin euronun gireceği konuşuluyordu.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alex Telles Galatasaray Portekiz Porto Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title