Haberler

Phoenix Suns, seride durumu 1-1'e getirdi; Suns 123-109 Clippers

Güncelleme:

NBA Playoff 1. Tur 2inci maçlarında bu gece merakla beklenen eşleşmenin seride ki ikinci karşılaşmasıyla devam edildi. İlk maçı Clippers deplasmanda galip tamamlayarak seride skoru 1-0'a getirse de Suns ekibi serinin ikinci maçında skoru 1-1'e taşıdı.

Nba'de gecenin merakla beklenen karşılaşmasında Suns, Clippers'ı 123-109 skorla geçmesini bildi. Takas döneminde kadrosuna Kevin Durant'i ekleyen Suns, ilk maçta alınan mağlubiyetten sonra moreller bir hayli düşüktü. İkinci maça durgun başlayan Suns, İlk yarıyı 59-59 beraberlikle bitirdi. İkinci devreye sert başlayan takımDevin Booker'ın sahneye çıkmasıylaüstünlüğü kurmayı başardı ve maçtan 123-109 galip ayrılmayı bildi.

BOOKER YILDIZLAŞTI

Phoenix Suns'ın yıldız Guard'ı Devin Booker, gecede 45 dakika sahne alarak 38 sayı 9 asist ile oynadı. Booker'a, kevin Durant 25 sayı 6 ribaund, Cris Paul ise 16 sayı 8 asist ile yardımcı oldu.

LEONARD VE WESTBROOK'UN ÇABASI YETMEDİ

Los Angeles Clippers cephesinde ise Süperstarı Kawhi Leonard ve Russel Westrbook oynadıkları sert savunma ile başarılı olsalar da Suns'a dur diyemediler. Kawhi Leonard 31 sayı 8 ribaund ile oynarken, Westbrook ise 28 sayı 5 ribaund 5 asist ile takımına yardımcı oldu.

SERİNİN ÜÇÜNCÜ MAÇI 21 NİSAN'DA

Playoff'da serinin üçüncü maçı 21 Nisan TSİ 05.30'da oynanacak. Los Angeles Clippers'da oynanacak mücadele de Clippers saha avantajını kaybetmemek için sahaya çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phoenix Suns Phoenix NBA Spor Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title