Haberler

Petrov Bombası

Galatasaray'ın, A.madrid'in Liderlik Özellikleri Taşıyan Süper Yeteneği Martin Petrov'la, 6 Milyon Euro Karşılığında 3 Yıllık Anlaşma Sağladığı Öğrenildi.

Galatasaray’ın, A.Madrid’in liderlik özellikleri taşıyan süper yeteneği Martin Petrov’la, 6 milyon Euro karşılığında 3 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.

TRANSFER arayışlarını derinden sürdüren Galatasaray’dan Martin Petrov bombası... Hagi’den sonra bir türlü istediği 10 numara özellikleri taşıyan futbolcuyu renklerine bağlayamayan sarı kırmızılıların, İspanya’da bir araya geldiği Atletico Madrid’in Bulgar yıldızının işini bitirdiği öğrenildi.

Kıran kırana pazarlık

Aynı zamanda Erik Gerets’in Wolfsburg’dan eski öğrencisi olan 28 yaşındaki süper starın, Galatasaray’la el sıkıştığı ileri sürüldü. Sportif A.Ş Müdürü Adnan Sezgin ile menajer Bayram Tutumlu’nun bizzat görüşmeleri yürüttüğü ve 20 milyon Euro’luk maliyeti düşürdüğü belirtildi.

Yüksek bedel nedeniyle hatırı sayılır kişileri araya sokan ikilinin maliyeti 10 milyon Euro’ya kadar indirdiği öğrenildi. Sol ayağını roket gibi kullanan, adrese teslim paslar, uzaktan savurduğu şutlar yanında liderlik vasıflarıyla dikkat çeken Petrov’un İspanya’da mutluğu olmadığı ve bu yüzden Cimbom’un teklifine yeşil ışık yaktığı iddia edildi. Yaşadığı sakatlıklardan geçtiğimiz günlerde kurtulan Bulgar yıldızla yıllığı 2 milyon Euro’dan 3 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. İspanyol kulüpleri ile iyi ilişkiler içinde olan Galatasaray’ın bonservis bedeli için de Atletico Madrid’e 4 milyon Euro vereceği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title