Haberler

Paylaşmayan kalmadı! Dünya Kupası'ndaki tarihi maçtan sonra herkes bu kareyi konuşuyor

Güncelleme:

Japonya'nın 2022 Dünya Kupası'nda geriden gelerek Almanya'yı 2-1 yendiği maçın ardından soyunma odasında çekilen bir kare gündem oldu. Japonya'nın kullandığı soyunma odasının coşkulu kutlamalardan sonra Japonlar tarafından temizlenmiş son görüntüsü sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda sürpriz sonuçlar gelemeye devam ediyor. Suudi Arabistan'ın Arjantin'i devirmesinin ardından Japonya da geriye düştüğü maçta Almanya'yı yenmesini bildi. Bu karşılaşmanın ardından ise sosyal medyada paylaşılan bir görsel büyük beğeni topladı.

JAPONYA GERİDEN GELDİ

Japonya, geriye düştüğü maçta Almanya'yı devirdi. Almanya'ya karşı ilk yarıyı 1-0 yenik kapatan Japonlar, 75'te Doan ve 83'te Asano'nun attığı gollerle maçı 2-1 kazandı.

SOYUNMA ODASINI TEMİZLEDİLER

Karşılaşmanın ardından Japonya Milli Takımı'nın soyunma odasının görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi gördü. Oldukça coşkulu kutlamaların ardından Japonların soyunma odasını temiz ve toplu bırakması takdir topladı.

Paylaşmayan kalmadı! Dünya Kupası'ndaki tarihi maçtan sonra herkes bu kareyi konuşuyor

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Almanya Japonya Haberler

500

Yorumlar (16)

Nasuh a.:

Giresunda vardı iki japon. Adamlar haftasonu sahili gönüllü olarak temizliyorlardı. Ekmek yediğimiz yeri temizlemek gayet doğal demişlerdi. Bizde yapabilsek keşke.

98
0
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Gerekli eğitim,okul ve aile olarak verildiği zaman bizde de böyle olur,Japon olmaya veya orada yaşamaya gerek yok,her iş eğitimle başlıyor

87
3
yanıtYanıtla
H do:

Japonlar yapıyor takdir ediliyor, biz yapiyoruz insanlar dalga geçiyor

50
24
yanıtYanıtla
Export 86:

Önce dünya kupasına katil sonra temizlik yaparsın

yanıt68
yanıt13
Okan Kocabas:

Sizden öğrenecek çok şeyimiz var.

64
8
yanıtYanıtla
Eray Içkaya:

KARDEŞ SEN ATALARINI TANISAN DİNİNİ ÖĞRENSEN ? ilk emri ikraa oku olan bir dine mensupsun . temizlik imandan gelir diyen peygamberin ümmetisin . japon a ne hacet

yanıt43
yanıt13
Ayt Sali:

japon mu olsak ...aycekiregi citladmiyorlar yerleri atip

61
6
yanıtYanıtla
şaban aydın:

essek heykeli de dikmiyorlar. he'mde çitlek dikmeyen cinsten.

yanıt40
yanıt9
UZUNMUSTAFA:

Japonla mi evlensem acaba :D

42
9
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

DÜNYA TERSİNE DÖNDÜ İMAN KİMDE BELLİ DEĞİL

39
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title