Haberler

Paris Saint Germain Academy Türkiye'den Yetenek Avcısı

Güncelleme:

Paris Saint Germain Academy Türkiye kurucusu Nihat Uğurlu, PSG'nin yetenekli sporcuları takip ettiğini ve altyapısına davet ettiğini söyledi. Türkiye'de 11 şehirde, 21 lokasyonda faaliyet gösteren PSG Futbol Academy Türkiye'nin hedefi ise 50 ilde, 70 lokasyonda hizmet vermek.

Psg Academy 170 eğitmeni ile Türkiye genelinde futbolcu adayı keşfediyor

Paris Saint Germain Academy Türkiye kurucusu Nihat Uğurlu: PSG oyuncuları takip ediyor ve yetenekli olanlar PSG altyapısına davet ediliyor

"Sporcular, futbol eğitimlerinin yanında kişisel eğitimlerini de alıyorlar"

"PSG Academy'nin Türkiye planlaması 50 şehir ve 70 lokasyon"

"Antalya'da yılda 4 kez kamp yapıyoruz"

NAMIK KEMAL KILINÇ / ANTALYA,(DHA)- Paris Saint Germain Academy Türkiye kurucusu Nihat Uğurlu, "Performansta yetenekli görülen sporcular yılda bir kez Paris'te düzenlenen World Cup'a katılıyor. Dünyadaki akademiler burada buluşuyor. PSG oyuncuları takip ediyor ve yetenekli olanlar PSG altyapısına davet ediliyor" dedi.

Paris Saint Germain Futbol Academy, 170'e yakın eğitmeniyle birlikte 11 şehir ve 21 lokasyonda Türkiye'de hizmet veriyor. Paris Saint Germain Academy Türkiye kurucusu Nihat Uğurlu, Türkiye'deki hedeflerinin ise 50 ilde, 70 lokasyon olduğunu dile getirdi. PSG Academy, sezon öncesinde Antalya'da kamp çalışmaları gerçekleştiriyor. Türkiye'de 11 şehirde, 21 lokasyonda faaliyet gösteren PSG Futbol Academy Türkiye'nin kurucusu Nihat Uğurlu, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

"SPORCULAR, FUTBOL EĞİTİMLERİNİN YANINDA KİŞİSEL EĞİTİMLERİNİ DE ALIYORLAR"

Sporcuların futbol eğitimlerinin yanı sıra kişisel eğitimlerini de aldığını dile getiren Nihat Uğurlu, "Paris Saint Germain Academy, Türkiye'de toplamda 21 lokasyonda ve 11 şehirde faaliyet veriyor. PSG akademi teknik direktörü Türkiye'ye geliyor ve bütün teknik direktörlerimize, metodoloji ve antrenman programlarını öğretiyor. Biz de Paris'ten gelen metodoloji ve antrenman programlarını bire bir uyguluyoruz. PSG Akademi'ye kaydolmuş sporcular, futbol eğitimlerinin yanında kişisel eğitimlerini de alıyorlar. Gelen futbolcu, İngilizce futbol terimlerini öğreniyor, beslenme doktoru var. Saha içinde spor psikoloji uzmanları, her pazar günü pedagog eğitimi ve teknik direktörlerimizi eğitiyoruz" diye konuştu.

"PSG ACADEMY'NİN TÜRKİYE PLANLAMASI 50 ŞEHİR VE 70 LOKASYON"

Hedeflerinin 50 şehirde ve 70 lokasyonda hizmet vermek olduğunun altını çizen Uğurlu, "Türkiye genelinde 2 bin 500'e yakın sporcumuz var. 170'e yakın teknik direktörümüz var. Ofis çalışanlarımızla birlikte 220'ye yakın çalışanımız var. PSG Academy'nin Türkiye planlaması 50 şehir ve 70 lokasyon. 70 lokasyon demek 20 binin üzerinde sporcu demek. Bu da dünyanın en büyük akademisi anlamına geliyor" ifadelerini kullandı.

"PSG OYUNCULARI TAKİP EDİYOR VE YETENEKLİ OLANLAR PSG ALTYAPISINA DAVET EDİLİYOR"

Oyuncuların Paris Saint Germain tarafından takip edildiğini, yetenekli olanların Fransız kulübünün altyapısına davet edildiğini söyleyen Nihat Uğurlu, "PSG Akademi'ye her sporcu katılabilir. Katıldığı zaman sporcuları sınıflandırıyoruz. Gelen sporcu başlangıç grubuna giriyor. Eğer yeteneğini ve fiziksel olarak gelişimini sağladıktan sonra da performansa geçiyor. Performansta yetenekli görülen sporcular yılda bir kez Paris'te düzenlenen World Cup'a katılıyor. Dünyadaki akademiler burada buluşuyor. PSG oyuncuları takip ediyor ve yetenekli olanlar PSG altyapısına davet ediliyor" dedi.

"ANTALYA'DA YILDA 4 KEZ KAMP YAPIYORUZ"

Antalya'da yılda 4 kez kamp gerçekleştirdiklerini ifade eden Uğurlu, sözlerini şöyle noktaladı:

"Antalya'da yılda 4 kez kamp yapıyoruz. Bu bizim önem verdiğimiz bir kamp, çünkü summer kamp. Yaz ayında aslında sezona hazırlık kampımız olarak hazırlandı. Gelen sporcular burada günde 2 kez antrenman yapıyor. Kalan zamanlarda da kişisel gelişim eğitimleri alıyorlar. Aslında bir bütün haline getiriyoruz. Gelen oyuncular, Antalya'daki diğer takımlarla maç yaparak da performanslarını geliştirmiş oluyorlar."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Paris Saint Germain Türkiye Futbol Paris PSG Futbol Eğitim Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title