Haberler

Olaylı maç sonrası FIFA da devreye girdi

Güncelleme:

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara FIFA da sessiz kalmadı. FIFA Başkanı Gianni Infantino, olaylarla ilgili açıklama yaptı. Infantino'nun açıklamasında, "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Süper Lig maçının ardından tanık olunan şiddet kesinlikle kabul edilemez. İlgili makamları bu hususa her düzeyde riayet edilmesini sağlamaya ve Trabzon'da meydana gelen şok edici olayların faillerinin eylemlerinden sorumlu tutulmalarını sağlamaya çağırıyorum" ifadeleri yer aldı.

Dün akşam oynanan ve bitiminde sahanın savaş alanına döndüğü Trabzonspor- Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara FIFA da kayıtsız kalmadı. FIFA Başkanı Gianni Infantino olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

"KABUL EDİLEMEZ"

FIFA Başkanı Gianni Infantino açıklamasında, "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Süper Lig maçının ardından tanık olunan şiddet kesinlikle kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

"FUTBOLCULAR GÜVENDE OLMALIDIR"

Infantino ayrıca, "Bunların saha içinde ya da dışında, sporumuzda ya da toplumumuzda yeri yoktur. Bunu daha önce de söyledim ve yine söyleyeceğim - futbolda istisnasız tüm oyuncular, dünyanın dört bir yanındaki pek çok insana keyif veren bu oyunu oynamak için güvende ve emniyette olmalıdır." dedi.

TFF'YE ÇAĞRIDA BULUNDU

Infantino yaşananlarla ilgili son olarak, "İlgili makamları bu hususa her düzeyde riayet edilmesini sağlamaya ve Trabzon'da meydana gelen şok edici olayların faillerinin eylemlerinden sorumlu tutulmalarını sağlamaya çağırıyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Türkiye Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (43)

Yusuf Odemis:

bi de milliyetçi geçinir bu hainler..

391
104
yanıtYanıtla
ihan C:

Aksini iddia eden? Yabanci futbolcu yumtuk atri diye seviniyorsa, don bi aynaya bak

yanıt61
yanıt131
Kerim Köroğlu:

SEN NERELESİN MERAK ETTİL YOKSA ÖRGÜT MÜSÜN

yanıt19
yanıt56
Tolga Tplg:

Vay haine bak. Lan kimsin sende Trabzona laf söylüyorsun. Aşırı milliyetçi ve dinçiyiz. Haberin olsun

yanıt39
yanıt160
Muhsin Yazıcıoglu:

Bunların çoğu yunan yada gürgistanlı. Coğu sonradan türk ve müslüman oldu. Zatrn böyle dönekler genelde aşırı milliyetçi oluyor.

yanıt1
yanıt0
Burhan ŞİŞMAN:

miliyetçi ya da değil.. dindar - sosyal demokrat vs falan bilemeyiz... ama trabzon da çok çok fazla tasmasız çomar var...

yanıt1
yanıt0
Tarık Tarık:

Vay hamsispor vay. Rezil ettin bizi dünyaya.

336
47
yanıtYanıtla
Kerim Köroğlu:

Sizin gibi polis aracı yapmadık devlet malına zarar vermedik ve şike yapmadık hala şikeniz UEFA raflarında ))

yanıt26
yanıt45
Hayrullah Karakuş:

Dünyaya rezil olduk. Ciğeri beş para etmezlerin yüzünden

310
38
yanıtYanıtla
Kerim Köroğlu:

BİZİM BEŞ PARA ETMEDİĞİMİZ YERDE SİZİ DÜŞÜNEMEDİK HİÇ

yanıt25
yanıt123
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title