Haberler

Olay giderek büyüyor! Emirhan'ın babası Samet Aybaba'ya ağzına geleni saydı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın, bir arkadaşlık sitesinde profili olduğu iddiaları sonrası sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş, Emirhan'ı Samet Aybaba'nın istemediği için takımdan zorla gönderildiğini iddia etti. Aybaba'yı topa tutan Delibaş, "Samet Aybaba'dan kaynaklanan bir şey. Ben bizzat kulübe gideceğim, televizyona da gideceğim. Samet Hoca'nın pisliklerini de anlatırım" dedi.

Süper Lig devi Beşiktaş'ın dün sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş konuyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"SAMET AYBABA İSTEMEDİ"

Konuyla ilgili Beyaz TV'ye konuşan Murat Delibaş, oğlu Emirhan'ın ayrılığından Beşiktaş'ın futbol şube sorumlusu Samet Aybaba'yı sorumlu tuttu.

"BAHANE ARIYORLARDI"

Oğlunun öyle bir paylaşım yapmadığını belirten Delibaş, "Şok geçirdik. Kendisi böyle bir şey paylaşmadı aslında. Arkadaş grubunda böyle bir şey yaptıklarını söyledi, paylaşılmadı. Çocuk yıkıldı açıkçası. Beşiktaş, Aboubakar'ı saç ektirmeden diskalifiye etmişti, bahane arıyorlardı muhtemelen bizim çocukla ilgili. Hepimiz şoktayız, kendimize gelemedik. Dünya basınında bile rezil olduk. Ayıp ya! Benim oğlum orada 11 senedir iyi kötü mücadele etti. 11 senemiz geçti. Herhangi bir bilgi olmadan, sorular sormadan, bize danışmadan, sözleşmeyi de anlaşmalı yaptılar. Karşılıklı fesih, çocuk da o panikte neyi imzaladığını bilmiyor. Bizimle hiçbir şekilde temasa geçmediler" dedi.

"SAMET HOCA'NIN PİSLİKLERİNİ ANLATIRIM"

Yaşananlardan Samet Aybaba'yı sorumlu tutan Delibaş, " Samet Aybaba'dan kaynaklanan bir şey. Ben bizzat kulübe gideceğim, televizyona da gideceğim. Samet Hoca'nın pisliklerini de anlatırım. O adam ya! 20 yaşındaki çocuğa baskı yapılmaz. Beşiktaş'ta birçok dolap dönüyor, gençler harcanıyor! Samet Aybaba oğlumu bilerek, isteyerek harcadı. Samet Aybaba devre arası 3-4 teklif olmasına rağmen Emirhan'ı odasına çağırıp İskendurspor'a göndermek istedi, o da gitmediği için bunlar oldu" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Samet Aybaba Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

ekrem celebi :

gencler hata yapabılır neden bjk de bır abılık edecek olgun bırı yok.sonra gıdersınız arnavutluktan mucı dıye 2 lıg topcusunu alırsınız..morıtanın aynısı yenetegı sınırlı uzerıne koyamaz.koyarsa anca zaten bjk de oynar...gencler harcanıyor yenı nesıl gencler i arastırıp bulun yeteneklı olanı torpıllıllerı değil.

26
5
yanıtYanıtla
Hayri :

Beşiktaşta birçok dolap dönuyorsa sen neden ısrar ediyosun çocuğun orada kalmasına dolapsız biyerde oynasın işte daha iyi değil mi

14
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title