Haberler

Ne yaptın sen Valencia! Alex'i tahtından etmesine ramak kaldı

Güncelleme:

Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de 4 gol atarak maçın yıldızı olan Enner Valencia, sarı-lacivertli kulübün tarihine geçti. Fenerbahçe formasıyla bu sezon 17 maça çıkan Ekvadorlu yıldız bu karşılaşmalarda 19 gol kaydetti. Valencia, 2010-2011 sezonunda 28 gol kaydeden Alex'in ardından ligde en çok gol atan oyuncu unvanının sahibi oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sahasında Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup ettiği maçta 4 gol atan Valencia, ligdeki gol sayısını 19'a yükseltti. Sarı-lacivertliler, 1-0 geriye düştüğü mücadeleyi 5-1 kazandı. Fenerbahçe'nin galibiyet golleri; Enner Valencia (4) ve Michy Batshuayi'den geldi. Kasımpaşa'nın tek golünü ise Mamadou Fall kaydetti.

69 DAKİKADA 4 GOL KAYDETTİ

Fenerbahçe'nin galibiyetinde büyük pay sahibi olan Enner Valencia, 69 dakika içerisinde 4 gol birden attı. Fenerbahçe formasıyla bu sezon ligde 17 maçta görev yapan tecrübeli golcü, rakip fileleri 19 kez havalandırdı. Ekvadorlu yıldız, böylelikle gol krallığındaki en yakın rakibi olan Fatih Karagümrük oyuncusu Fabio Borini'ye 7 gol fark attı.

Ne yaptın sen Valencia! Yaptıklarıyla Fenerbahçe tarihine geçti

ALEX'İN REKORUNU ZORLUYOR

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, 2010-2011 sezonunda 28 gol kaydetmişti. Bu yıldan sonra ligde en çok gol atan oyuncu unvanının sahibi Valencia oldu. Ekvadorlu golcü, Sow, Fernandao, Soldado ve Van Persie gibi isimleri geride bırakarak, sarı-lacivertlilerde tarihe geçti.

Ne yaptın sen Valencia! Yaptıklarıyla Fenerbahçe tarihine geçti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Enner Valencia Fenerbahçe Kasımpaşa Valencia Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title