Haberler

Ne diyeceği merak konusuydu! Komşuya transfer olan Terim'den havaalanında 2 cümlelik açıklama

Güncelleme:

Yunanistan ekibi Panathinaikos ile 1.5 yıllık anlaşma sağlayan Fatih Terim, Yunan ekibine imza atmak için yola çıktı. Havaalanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Terim, "Hepinizi seviyorum. Söyleyecek çok şeyimiz olacak elbet ama şimdi değil" dedi.

Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim, Panathinaikos'a imza atmak için havaalanına gitti ve burada bir açıklama yaptı.

"SÖYLEYECEK ÇOK ŞEYİMİZ OLACAK"

70 yaşındaki deneyimli teknik adam, Atina'ya gitmeden önce havaalanında, "Hepinizi seviyorum. Söyleyecek çok şeyimiz olacak elbet ama şimdi değil" ifadelerini kullandı.

Ne diyeceği merak konusuydu! Terim'den komşuya giderken havaalanında 2 cümlelik açıklama

3 OCAK'TA LİG BAŞLIYOR

Şu an arada olan Yunanistan Ligi'nde Panathinaikos, 3 Ocak PAS Giannina maçıyla geri dönecek. ardından Panetolikos, 10 Ocak Yunanistan Kupası'nda Olympiakos, 14 Ocak'ta AEK, 17 Ocak'ta bir kez daha Olympiakos ve ardından 20 Ocak'ta PAOK, 27'sinde ise bir kez daha Olympiakos ile karşılacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Panathinaikos Fatih Terim Yunanistan Fatih Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (8)

Eymen Tunç:

Liderin 1 puan gerisindeki Panathinaikos neden hoca değiştirir? Neden bu isim fatih terim olur, gene şüpheli işler. Fon olayından kaçış gibi gözüküyor.

148
17
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

SIKIŞINCA HEP YAPTIĞI ŞEY.KAÇMAK.

68
15
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ya arkadas bu adamin tek basarisi gelis gidislerinden milli takimdan aldigi tazminatlar calistirdigi hangi takim üstün bir basari gösterdi ben hatirlamiyorum futbol dünyasinda medyanin bu kadar sisirdigi bir baskasi varmi

46
25
yanıtYanıtla
Hayri :

8 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası, 5 Türkiye Süper Kupası, UEFA Kupası şampiyonluğu ve UEFA Süper Kupası kazanmış yeter mi sen heralde o zamanlar su da bakteriydin bu kadar bilgisizlik başka nası olur

yanıt33
yanıt14
VAHİM:

dostlar alışverişte görsün...

45
10
yanıtYanıtla
haylaz_7367:

ansızın bir gece gelebiliriz derken kastedilen bu imiş zannedersem

27
8
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

havaalanına ne gerek var, otobüsle gitseydi.. Edirne'den 300 km.

20
4
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Çok derken; bir $ koyup kaç alacağız...

10
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title