Haberler

NBA'deki tarihi boykot sonrası James'in Trump ile ilgili paylaştığı küfürlü twit gündem oldu

Güncelleme:

ABD'de yaşanan ırkçılık ve sosyal adaletsizliği NBA'de oyuncular prostesto etmek amacıyla maçlara çıkmamasının ardından yıldız basketbolcu Lebron James'in Trump'a yönelik attığı düşünülen twit, sosyal medyada gündem yarattı. James'in paylaşımı kısa sürede 1 milyona yakın beğeni aldı.

Los Angeles Lakers'ın yıldız basketbolcusu Lebron James, ABD'de yaşanan ırkçılık ve sosyal adaletsizliği prostesto etmek amacıyla Bucks-Magic maçındayapılan boykotun ardından tarihi bir tweet atarak sosyal medyada gündem oldu.

Afro-Amerikan vatandaşların gördüğü polis zulmüne karşı ilk günden beri en büyük tepkiyi verenlerden biri olan James değişim istediklerini olabilecek en sert şekilde tweetinde paylaştı.

NBA'deKİ tarihi boykot sonrası James'in Trump ile ilgili paylaştığı küfürlü twit gündem oldu

KÜFÜRLÜ 'TWİT'E BEĞENİ YAĞDI

James, "S.ktir git adamım. Bıktık artık. Değişim istiyorum" sözlerinin yer aldığı twit, kısa sürede 1 milyona yakın beğeni aldı.

KOPERNICK OLAYINDA DA KÜFÜRLÜ TWİT ATMIŞTI

Yaklaşık 3 yıl önce Colin Kapernick'in milli marş sırasında diz çökerek başlattığı tepkiler sonrası Donald Trump, Amerikan Futbolu oyuncusuna tepki göstermişti. Bu olayın ardından Lebron James, küfürlü bir twit paylaşmıştı. Yıldız basketbolcunun boykot olayı sonrası attığı küfürlü twit'i de akıllara Trump'ı getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Lebron James Donald Trump Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

007:

Bizim ülkede biri başkana böyle yazacak, silivri''den otel odanı bedavaya alırsın :)

9
7
yanıtYanıtla
OSMAN:

vatandaş oy verdi bu sistemi kendi istedi beter olsunlar.

yanıt15
yanıt5
TURK:

aynen. . millet memnun zaten. . umarım aynen böyle bi 100 yıl daha dewam eder. .

yanıt6
yanıt0
BİLİM KURULU:

Boşuna ''ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİ AMERİKA'' demiyorlar. Adam başkana basmış küfürü, Türkiye''de bunu yap bakim adamın magatından şırıngayla kan nasıl alınır uygulamalı olarak göstrerirler sana :)

10
5
yanıtYanıtla
VATAN:

CHP NİN KANALLARINDA GAZETELER VS SABAHTAN AKŞAMA KADAR EDİYORLAR.

yanıt4
yanıt10
BUNAK:

Biz ulkem adina yiyosa idareye kufur et, valla hemen idam yasasi cikar loo. He valla

6
5
yanıtYanıtla
Behcet:

Bu fenev Ile chp Adam olmaz bizim ahirdaki essek Adam olurda

5
6
yanıtYanıtla
mahmut mahmut:

hadi len dingilll

yanıt3
yanıt1
mustafa:

beyni küçük abisi dikkate almayın

yanıt4
yanıt1
kartalo:

Yok artık Lebron James helal olsun sana BLACK LIVES MATTER sonuna kadar destekliyorum.

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title