Haberler

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a sert yanıt: Edebim müsaade etmez

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un sözlerine yanıt verdi. Mustafa Cengiz, "Oyun oynanırken kural değiştirilmez sözünden neden sadece Fenerbahçe kulübünün başkanı rahatsız oluyor?" diyerek sert bir şekilde yanıtladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına yanıt verdi.

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamaları;

"Ali Koç'un açıklamalarına çok üzüldüm! Oyun oynanırken kural değişmez sözü genel bir sözcüktür ve doğru sözcüktür! Play-off çıkarıldı dedim, yalan söylüyorsunuz denildi. Ben bu sözcüğü kulüp başkanına yakıştıramıyorum"

"Önceden bilgi verilmeden play-off ilan edilmiştir, daha acısı Şampiyonlar Ligi'ne katılım ilgili ile statü de değiştirilmiştir. Bu kuralı, yayıncı kuruluş ve TFF değiştirdi."

"FENERBAHÇE'YE NE OLUYOR?"

"Bu kuralı TFF ve yayıncı kuruluş değiştirdi! Peki şunu merak ediyorum; Fenerbahçe'ye ne oluyor? Fenerbahçe'nin bu konuda ne gibi bir durumu var? Bu kararda Fenerbahçe'nin bir dahli var mı ki savunmaya geçiyor? Neden?"

"Oyun oynanırken kural değiştirilmez sözünden neden sadece Fenerbahçe kulübünün başkanı rahatsız oluyor? Bu kuralın değişmesinde Fenerbahçe'nin bir dahli yoksa rahatsız olabilecekleri bir durum da yok! Fenerbahçe'ye ne oluyor, neden savunmaya geçiyor?"

GALATASARAY MENAJERLERE NE KADAR ÖDEDİ?

"Benim edebim buna müsaade etmez. Ben bir rakip kulüp başkanına yalancısın demem. Bunu ne kendime ne camiama yakıştırmam. Ama kayıtlarda var 'sizin fıtratınız var' da dendi. 10 bin euro! Ben de şaşırdım. Biz menajerlere 13.6 milyon euro para ödedik, 100 milyon TL ödedik. TFF internet sitesinde yazılıp yazılmaması beni ilgilendirmiyor. Bunun TFF tarafından yayınlanmasını isteyen zaten benim"

"BU ŞEYTANLIKLARI DÜŞÜNENLERİ KINIYORUM"

"Bonservisinin içine gömüyorlar, vergi kaçırıyorlar gibi akla gelmeyecek şeytanlıkları düşünenleri kınıyorum. Bin yıl düşünsem bunu yapmak (menajer ücretleri) benim aklıma gelmez. Ben şeytan değilim, kişi kendinden bilir"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500

Yorumlar (80)

Kadıköy:

Pensilvanyaspor başkanı konuşmuş. Koç damaranıza basınca kuyruk acınız başlamış. Spor da yapılan bütün uygunsuz hareketleri siz başlatıyorsunuz. Sonra sütten çıkmış ak kaşık oluyorsun. Hakan arif ismail kimde oynadı. Uefa kupası amerikaya niye gitti. Ankaragücü 8 makatya ya araba. Orayı çekme burayı çek cumhurbaşkanı yuhalamak daha neler neler

41
86
yanıtYanıtla
...:

Şu yazdıkların nasıl bir kafa olduğunu gösteriyor!!Seni karşıma alıp 2 kelime etmem rezilsin cahilsin!!!

yanıt21
yanıt15
fgjhmg:

terbiyesiz

yanıt17
yanıt11
SAZAN SARMALI 0101...:

SİZ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIKMISINIZ EZİKLER PARANIZ YOKKİ TRANSFER YAPMAYA SİZEDE BİR ROBİN HOOD LAZIM...

yanıt2
yanıt2
fenerlibahçeli34:

2011 de malum suç çetesi Fenerbahçe''nin hesabını görmeye çalışırken alkış tutanlar, dilini tutup oturanlar ya da koşa koşa UEFA ya gammazlamaya gidenleri unutmadık. Efendi; o gün Türk futboluna ve Fenerbahçe''ye korkunç bir darbe yapılmıştı. Bir de kalkmış statü değiştirdiler diyor. Ne basit bir düşünüştür be. Söylediğine inanıyor musun sen. Bir kere de düşünerek konuş!

30
24
yanıtYanıtla
SABAHA ÇOK VAR:

Fenere iftira atılmadı ki.fenerin şikesi ifşa edildi.3 yıl Avrupa’dan men edildiniz UEFA ve cas kararıyla.

yanıt1
yanıt4
ANKARAGÜCÜ:

Şikebahçeli :) 2010 11 ŞAMPİYONU TRABZONSPORDUR ! Allahın ağlak bebeleri sizi

yanıt2
yanıt7
Civcivleri susturan:

Zaten feneve darbe yapildi dusuncesi senin nekadar basit bi insan oldugunu gosteriyor. Kendinizi boyle yalanlarla avutun siz. Su an nasil olsa ekmeginize yag surenler cok. Onlar kayboldumu ne yapacaksiniz cok merak ediyorum. Sikeci camianin insani nasil olurki zaten. Baska bisey beklemiyodum

yanıt3
yanıt7
adnan:

hadı ordan pis şikeci

yanıt7
yanıt5
MEMET33:

SEN BÖYLEMİ GÖNLÜNÜ AVUTUYORSUN, ŞİKE VAR VE KUMPAS YAPILDIĞINDAN ORTAYA ÇIKTI, KUMPAS OLMASI ŞİKE YOK ANLAMINA GELMİYOR Kİ ONU YAPAN BAŞINIZDAKİDE İTİRAF ETTİ VE SONRA SAHAYA YANSIMADI GİBİ SAÇMA BİR KARAR VE SPOR YASASI EKLENTİSİYLE YIRTMIŞTINIZ. YANİ KUMPASLA YIRTARAK BU DARBECİLERİN İFŞA OLMASININ EKMEĞİNİ EN ÇOK SİZ YEDİNİZ. BOĞAZINIZDA KALSIN EMİ. UEFA-TFF VE TÜRK MAHKEMELERİ TESCİLLİ ŞİKECİLER 2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPORDUR. O KADAR.

yanıt7
yanıt11
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title