Haberler

Muhabirler şaştı kaldı! Terim'in maç sonu verdiği röportaj galibiyeti gölgede bıraktı

Güncelleme:

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'un başında ilk maçına çıkan Fatih Terim, PAS Giannina karşısında 2-0'lık bir galibiyet aldı. Maç sonunda röportaj veren deneyimli teknik adamın Türkçe yerine İtalyanca konuşması büyük şaşkınlık yarattı.

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, Yunan ekibiyle çıktığı ilk sınavını PAS Giannina'yı 2-0 mağlup ederek verdi. Deneyimli çalıştırıcı, mücadelenin sonunda ise İtalyanca röportaj verdi.

TAKIMI RAHAT KAZANDI

Ligin 16. haftasında PAS Giannina'yı konuk eden Panathinaikos'a galibiyeti, 25. dakikada Fotis Ioannidis ve 48. dakikada Tonny Vilhena'nın golleri getirdi.

İTALYANCA RÖPORTAJ VERDİ

Yeni takımıyla ilk maçında galibiyet alan deneyimli teknik adam maç sonuna da damga vurdu. Röportajını İtalyanca veren Terim, "Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve oyuncularımı performanslarından dolayı tebrik ediyorum. İyi bir başlangıç yaptık ve gelişeceğiz. Bir süredir buradayım ama oyuncularım iyi oynadı. Çok az birlikte çalıştık ama önemli bir 3 puan aldık. Panathinaikos taraftarları bu akşam mutlu olmalı. Biz de güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. İyi oyuncularımız var ama şunu fark ettim birbirlerine çok yakınlar. 14 yıldır şampiyonluk kazanamadığımızın farkındalar ve çok çalışmaları gerektiğini biliyorlar. Çalışıyorlar ve ben de mutluyum" dedi.

GÖRÜNTÜLER BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Terim'in maç sonunda Türkçe yerine İtalyanca konuşması büyük şaşkınlık yarattı. O anlara ilişkin görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Panathinaikos Fatih Terim Yunanistan Fatih Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (69)

Alihan Işır:

Aslını inkar etmek bu olsa gerek!

947
73
yanıtYanıtla
R.F.T. Recep Fatih Tezol:

Vizyonsuzlukta bu yorum olsa gerek. Takımına ve camiasına bir mesaj veriyor. Adamın adı Fatih ve Yunanistan da çalışıyor. Biraz düşünerek yazın

yanıt83
yanıt645
Alihan Işır:

Yazık yazık cahillik çok zor azizim :)

yanıt178
yanıt47
Hasan Turan:

Fatihçim sen bu ince düşünceyle çok yaşamazsın

yanıt327
yanıt30
ekrem celebi :

Fatih sacmalamissin yunanlillar italyanca bilse anlarim dedigini italya nca bilmiyor hadi turkcede bilmiyor ama emin ol italyancadan daha fazla turkce dili biliyorlar..italyanca konusarak vizyon sahibimi olunuyor.bu turkiyede gundem olan fatih terim fonuna tepki.kizginliktan turkce konusmuyor.

yanıt38
yanıt2
YİĞİT TÜRKALP:

BEN ANLADIM.BURDAN ALACAĞIM PARALARLA YENİ BİR FON OLUŞTURUYORUM.TÜM BÖNLERİ BEKLERİM DİYOR.ÖZELLİKLE ARDA TURAN......

589
25
yanıtYanıtla
erge_nekon:

Çok guldurdun

yanıt140
yanıt13
Ayşegül Öztabak:

yunanistan da italyanca konuşmak artık anlam veremiyorum kimseye demekki kesinlikle tükrkçe konuşmayacaksın diye anlaşma imzaladı. para insana her şeyi yaptırıyor

422
22
yanıtYanıtla
sivri:

eee italya dan kovulunca belki tekrar çağırırlar umudyla nispet yapmaya çalışıyor ama ne fayda ne para gözmüş bu adam ya bir gs li olarak utandım doğrusu gelmişsin 72 yaşına emekli ol otır artık rezil etme daha fazla kendini be adam

313
25
yanıtYanıtla
faruk sacar:

Şu yorumları yazanları sanırsınız ki 2-3 lisan biliyor. Adamın artısı İtalyanca. Az çok ta ingilizce biliyor. Elbette artılarını gösterecek. Elbette donanımlı olduğunu sergileyecek. Gayet başarılı, inşallah orada da başarılı olur. Sonuçta ülkemizin bir bireyi. Hatalarıyla sevaplarıyla Fatih Terim bu. Destek olalım. Köstek olmak çok kolay hele bu devirde...

yanıt32
yanıt173
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title