Haberler

MSKÜ, Üniversiteler Arası Bölgesel Lig Futbol Müsabakalarında Şampiyon Oldu

Güncelleme:

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Bölgesel Lig Futbol Müsabakaları'nda MSKÜ, final maçında Pamukkale Üniversitesini 2-0 yenerek şampiyon oldu ve süper lig play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından MSKÜ ev sahipliğinde, Üniversiteler Arası Bölgesel Lig Futbol Müsabakaları düzenlendi. Müsabakanın final maçında MSKÜ, Pamukkale Üniversitesini 2-0 yenerek şampiyon oldu ve süper lig play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

MSKü futbol takımı antrenörü Prof. Dr. Kemal Göral, "Ev sahibi olarak katıldığımız turnuvayı gol yemeden şampiyon olarak tamamladık. Üniversitemiz adına sarf ettikleri çaba, mücadele ve üstün performanslarından dolayı, takımımızda yer alan ve bizimle birlikte olan tüm sporcularımla gurur duyuyorum. Kazanılan bu başarıda ve sorunsuz bir şekilde tamamlanan organizasyonda desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Turhan Kaçar başta olmak üzere, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Özcan Saygın'a, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Şamil Aktürk'e, Şube Müdürümüz Yasin Öner'e, teknik ekibimize, sporcularımıza ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Organizasyonun düzenlenmesine katkı sunan Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Şamil Aktürk ise, "Geçen yıl MSKÜ basketbol turnuvasına da ev sahipliği yapmıştı. Bu yıl ise futbol turnuvasına ev sahipliği yaptık. Centilmenlik içinde bir turnuvayı daha tamamladık. Üniversitemizin şampiyon olması da ayrı bir mutluluk yaşattı. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak gençlerimizin ve sporun yanındayız. Tesislerimizi yeniliyoruz. Bunun meyvelerini almaya başladık. İlerleyen yıllarda Üniversitemiz spor turizminde de adından söz ettirecektir" diyerek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pamukkale Türkiye Futbol Turnuva Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title