Haberler

Mostafa Mohamed'in Fenerbahçe'ye transferini başkan Ali Koç veto etti

Güncelleme:

Mostafa Mohamed Başakşehir maçında 45 dakika ve Fenerbahçe maçında oynadığı 90 dakikaya 2 gol sığdırmayı başardı. Mısırlı golcü kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken transferiyle ilgili gerçekler de ortaya çıkmaya başladı.

ALİ KOÇ VETO ETTİ

Sezon başında Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun forvet transferinde listenin ilk sırasında yer alan Mostafa Mohamed'e veto başkan Ali Koç'tan geldi. Belözoğlu, Zamalek kulübüyle 3.5 milyon euro bonservis ve yüzde 20 sonraki satıştan pay karşılığında anlaşmıştı. Ancak Ali Koç'un transferdeki tercihi Kemal Ademi oldu. Teknik direktör Erol Bulut ise Alanyaspor'dan eski öğrencisi Papiss Cisse'nin transfer edilmesini istedi.

ADEMI GOL ATAMADAN GİTTİ

Fenerbahçe'de Mostafa Mohamed'in yerine kadroya katılan Kemal Ademi 7 Süper Lig maçında süre aldı ve gol atma başarısı gösteremedi. Büyük hayal kırıklığı yaratan golcü devre arasında Fatih Karagümrük'e kiralandı.

GALATASARAY'DAKİ MAAŞI 400 BİN DOLAR

Galatasaray ise devre arası transfer döneminde Fatih Terim'in talimatıyla 23 yaşındaki golcünün transferini bitirdi. 2 milyon dolar karşılığında 1,5 yıl kiralanan oyuncunun sözleşmesinde ayrıca 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu da bulunuyor. Mısırlı golcü sezon sonuna kadar ise Galatasaray'dan 400 bin dolar kazanacak. Gelecek sezonun tamamı için ise 750 bin dolar ödenecek.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Yeniçeri:

Fenevin tek bildiği gs talip olur bunlar iki katı fiyatına gider alır isterse çöp olsun onlarda o vizyon nerede

5
1
yanıtYanıtla
ali:

Fenev değil Fener önce nasıl yazıldığını öğren daha sonra yorum yap.

yanıt1
yanıt4
Mustafa:

Yalannnnn. Fenerin bu futbolcunun varlığından haberi yoktur.

4
0
yanıtYanıtla
reis:

vay cehallar vay. . . samatta thiam valencia üçüde bomboş topçu kim nerden ve nasıl bulduysa yazıklar olsun. . . inanın fb ye yarım golcüde yeter şuan stancu veyea yahoviç gibi biri olsa bu üçünden iyidir. . .

3
0
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

senin de futboldan pek anladığını söylemek yanlış olur. önerdiğin isimlere bak.

yanıt0
yanıt2
Yeniçeri:

Yalancının

2
0
yanıtYanıtla
şüpheli:

ali futboldan anlasaydı fenere 4 yılda bi başarı kazandırırdı.

2
0
yanıtYanıtla
GOLCÜMÜZ YOK:

Koca Türkiye''de bu Mıddafa gibi bir Arap golcü yok.

0
1
yanıtYanıtla
he yav heee:

hemende öyle olmuştur ya. . önümüzdeki sene için geç kalmış değil fenev. . fatih terim listeyi açıklayacak kalemi kagıtları hazır edin fenevliler:))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title