Haberler

Morutan sanki Galatasaray'dan gitmeyi beklemiş! İtalya'da yaptıkları ağızları açık bıraktı

Güncelleme:

Galatasaray'da beklenen performansı sergileyemeyen Olimpiu Morutan, sezon başında İtalya Serie B ekibi Pisa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı. Rumen futbolcu yeni takımında sergilediği performansla mest etti. Pisa, 12 maçta 4 gol ve 3 asistlik skor katkısı sağlayan Morutan'ı sezon sonunda 5.5 milyon euroya kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Fatih Terim döneminde Galatasaray'ın büyük uğraşlarla Steaua Bükreş'ten 4.1 milyon euroya kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan, beklentileri karşılayamamıştı. İtalya Serie B ekini Pisa'ya kiralanan futbolcu buradaki performansıyla herkesi kendisine hayran bıraktı.

İTALYA'DA ŞOV YAPIYOR

İtalya Serie B'de geçen hafta Cosenza maçında 2 gol, bu hafta ise Cagliari'ye karşı 1 gole imza atan Olimpiu Morutan, performansıyla parmak ısırtmaya devam ediyor. Rumen futbolcu, şu ana kadar 12 maçta 4 gol ve 3 asistlik performans gösterirken, sezon sonunda bonservisiyle Pisa'ya transfer olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

5.5 MİLYON EUROLUK OPSİYONU VAR

Pisa'ya transferinde zorunlu satın alma opsiyonu da bulunan Olimpiu Morutan için Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyleydi:

Profesyonel futbolcumuz Olimpiu Vasile Morutan'ın geçici transferi konusunda Pisa Sporting Club S.r.l. ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Pisa Sporting Club S.r.l., şirketimize 150.000 Euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Pisa Sporting Club S.r.l. 31 Mayıs 2023 tarihine kadar opsiyon hakkını kullanması halinde futbolcuyu 5.500.000 Euro transfer bedeli karşılığında kesin olarak transfer etme hakkına sahiptir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği futbolcunun en az 25 maçta 45 dakika oynaması ve Pisa Sporting Club S.r.l'nin İtalya Serie A Ligi'ne çıkması durumunda kesin satın alma şartı 5.500.000 Euro transfer bedeli ile gerçekleşecektir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Olimpiu Morutan Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

YİGİT TÜRKALP:

GS ZATEN GAVUR TAKIM.TÜRKİYE NİN FRANSIZ KOLU.YILLARDIR ANADOLU VS.TAKIMLARIN HAKKINI YİYİ YİYE BU DURUMLARA GELDİ.İNŞALLAH BORÇ İÇİNDE BATAR GİDER.

2
19
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Bu gavurlar buraya oynamadan para kazanmaya geliyor ne zannettiniz. Siz onları dost zannederken hepsi bizden nefret ediyor.

13
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title