Haberler

Mısır'ın Yıldızı Mohamed Salah, Dünya Kupasındaki İlk 2 Maçı Kaçıracak

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlanan Mohamed Salah, Dünya Kupasında oynanacak Uruguay ve Rusya karşılaşmalarını kaçıracak.

Şampiyonlar Ligi finalinde geçirdiği sakatlık sebebiyle Dünya Kupası'nı kaçırma ihtimali doğan Mohamed Salah'ın sahalara geri dönüş tarihi açıklandı.

Kulüp doktoru Ruben Pon, Mısırlı yıldızın omuz bağlarında yaşanan sakatlığı tamamen atlatmasının 3 veya 4 haftayı bulacağını açıkladı.

MISIR'IN İLK MAÇI URUGUAY İLE

Bu gelişmenin ardından Salah'ın 2018 Dünya Kupası'nda Mısır'ın ilk iki maçını kaçırma ihtimali belirdi. A Grubu'nda yer alan Mısır ilk maçında 15 Haziran'da Uruguay ile oynayacak.

Gruptaki ikinci maçında ev sahibi Rusya ile karşılaşacak olan Mısır bu maça ise 19 Haziran'da çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mohamed Salah Uruguay Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

ATMACA:

ne yapacak ülkesinde müslüman müslümanı din peygamber adına birbirini katlediyo fıstık gibi batı ülkesi insanlığın yüzakı demokrasi ülkesi İngilterede krallar gibi islamı yaşıyor.

7
11
yanıtYanıtla
Bosyapmayin:

Ya kardesim ne alaka ? Sacma sapan bi yorum yapmissin.

yanıt4
yanıt3
ARAPATAR:

mısıra ülkene dön buarada ülkeni çağdaş medeni uygar bir seviyeye gelmesi arabın teröründen kurtulması için yardımcı ol islam ülkelerinin yıllardır içinde bulunduğu sefalet ve terörden kurtulması için yardımcı ol.

2
4
yanıtYanıtla
İzmir’li:

hadelan ordan dingili bozuk.

yanıt2
yanıt2
kral ALEX:

Bİ GİT İŞİNE KIZ GİBİ DAVRANDIN BI MUCADELE BILE ETMEDIN HEMEN ATTIN KENDINI YERE BOYLESI ÖNEMLI MACTA BIDAHA GÖREBILIRMIISN BAKALIMM YAKISMADI

1
5
yanıtYanıtla
MEMET:

2 maç gitti daha ne kaldı ki ramos dua et sizle oynamıordu yoksa salahın kesin golü vardı bu hırsla

5
0
yanıtYanıtla
toso:

kim sana dedi ramosla top oyna

0
4
yanıtYanıtla
ATMACA:

yat kalk SPORCU olmana dua et yoksa güneşin batmadığı huzur çağdaş medeni demokrasi ülkesini rüyasında göremezdi arabın peşindeki terörün kol gezdiği bir islam ülkesinde sefalet içinde özrünü tamamlardı.

3
1
yanıtYanıtla
kasapherif:

bu ramos denen kasap bana yillar önce trabzonsporlu yesic kasabini , , hatirlatti ridvanin futbol hayatini bitirmisti

2
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Sağlık olsun.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title