Haberler

Milli futbolcu Enes Ünal, eşiyle Bodrum'da tatilin tadını çıkarıyor

Güncelleme:

İspanya'nın Real Valladolid'in takımından top koşturan Enes Ünal ve eşi, liglerin bitmesiyle beraber soluğu Bodrum'da aldı.

Milli oyuncu Enes Ünal, eşiyle birlikte tatil cenneti Bodrum'a gitti. Gün boyu iskelede arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren çift bol bol sohbet edip eğlendi.

KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİLER

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Enes Ünal, Gündoğan'da hamile eşi Lisa Smellers ve arkadaşlarıyla birlikte tatilin tadını çıkarırken görüntülendi. Akşam saatlerine doğru Enes Ünal, yakın arkadaşlarıyla birlikte denize girerek serinledi. Enes Ünal denizden çıktıktan sonra eşi ile dans etti ve arkadaşlarına poz verdi.

35 MAÇTA 6 GOLLÜK KATKI SUNDU

Enes, La Liga'da kalmasında önemli pay sahibi olduğu Valladolid'de 35 maçta forma giyip, 6 gol attı. Milli futbolcunun, Kral Kupası'nda da 2 golü bulunuyor.

TAKIMI ENES'TEN PARA KAZANMAYI DÜŞÜNÜYOR

İspanyol basını, Villarreal'in Enes'i gözden çıkardığını ve sözleşmesi bitmeden bu futbolcuyu satarak gelir elde etmeyi planladığını yazılmıştı. Manchester City'den Enes'i transfer ederken 14 milyon euro ödeyen Villarreal'in, Türk futbolcu için 10 milyon euro talep ettiği iddia edilmişti.

Milli futbolcu Enes Ünal eşiyle tatilin tadını çıkarıyor

Milli futbolcu Enes Ünal eşiyle tatilin tadını çıkarıyor

Milli futbolcu Enes Ünal eşiyle tatilin tadını çıkarıyor

Milli futbolcu Enes Ünal eşiyle tatilin tadını çıkarıyor

Milli futbolcu Enes Ünal eşiyle tatilin tadını çıkarıyor

Milli futbolcu Enes Ünal eşiyle tatilin tadını çıkarıyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Valladolid Enes Ünal Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (42)

Misafir:

Yobaz sürüsü hemen başlamış kinlerini kusmaya karşınızdaki belki başka dine mensup ve yahutta dinsiz leş kargaları ilk önce karşınızdakine saygıniz olsun

15
36
yanıtYanıtla
Misafir:

Dinci yobaz diyorum

yanıt0
yanıt0
Domuz avcisi:

Laikci yobaz demek istiyorsun

yanıt4
yanıt10
DOMUZDA TEMİZ OLDUĞUNA İNANIR:

Önce sen yobaz dediklerine saygılı ol. Hesabınıza gelmeyen yorumlarda yobaz diyerek müslüman kimlikli kişileri kastetme hastalığınız yobazlığın zirvesidir.

yanıt6
yanıt5
Misafir:

Ben laik değilim insanim ama siz ve sizin gibiler işid zihniyetli

yanıt4
yanıt1
Yahya:

Alakası olmadığı halde hayvan türü domuzun suçu ne?

yanıt2
yanıt0
Misafir:

Domuz dediğiniz milletin ürettiği arabadan başka arabaya binmeezsiniz onların ürettiği telefondan başka cep telefonu kullanamazsınız sonrada yerlisiniz millsisiniz çakma Müslümanlar sizi

12
12
yanıtYanıtla
:

Dendemi mi Domuzcuk.

yanıt0
yanıt0
Mete:

Yobaz sürüsü yorumlarda iş basında

9
7
yanıtYanıtla
Misafir:

Benim yazdığım yorumlara çakma Müslümanlar hemen atlamış sazan gibi kudurun gerici yobazlar not gerçek adam gibi Müslümanlar her zaman baş tacıdır

9
6
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title