Haberler

Mili takım Antrenörü Pelit'ten 'evde spor' a teşvik

Modern pentatlon Milli takım Antrenörü Rüstem Pelit yaptığı açıklamada, "Dünya korona virüs ile uğraşıyor.

Modern pentatlon Milli takım Antrenörü Rüstem Pelit yaptığı açıklamada, "Dünya korona virüs ile uğraşıyor. Ülkemizde başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere devlet büyüklerimiz çok ciddi bir şekilde çalışmalar yürütüyor. Evde spor konusunda dileyene yardımcı olabilirim" dedi.

Korona virüs sürecinde sportif aktivitelerin durmasıyla ilgili konuşan Pelit, "Devletimiz 20 yaşa kadar dışarı çıkma yasağı koydu. Bu süreci evde spor yaparak bilinçli bir şekilde geçirmemiz lazım. Spor yaparak virüse karşı önlem almış oluyoruz. Genç bireylerimizin anne ve babalarının çocuklara gençlere örnek olarak bu işin başını çekmeliler. Sporun sadece bu zamanlar için değil her zaman aile içinde olması lazım. Bu zamana kadar düzenli spor yapan bireyler virüse karşı bir adım önde gidiyorlar. Malatya halkından özellikle rica ediyorum çok zorunlu olmadıkça evden dışarıya çıkmasınlar. Yurtdışından sporcularla ve antrenör arkadaşlarla görüştüğümde orada durumun ne kadar içler acısı olduğunu anlıyorum.Bizler çok şanslıyız. Tedbirli olursak bu virüsten en kısa sürede kurtulmuş olacağız.Evde spor yapanlara ya da yapmak isteyenlere yardımcı olmaya hazırım. Günlük haftalık programlar göndere bilirim. Sosyal medya üzerinden tarafıma çok rahat bir şekilde ulaşıp antrenman programı istenebilir. Evde kal Malatya" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Malatya Pelit Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title