Haberler

MHK Başkanı Diyarbakır'da Seminere Katıldı

Güncelleme:

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Diyarbakır'daki TFF Merkez Hakem Kurulu 2015 Bölgesel Yaz Seminerine katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem kurulu 2015 Bölgesel Yaz Seminerleri, Dicle Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

Seminere, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Yıldıray Arslan, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, Dicle Üniversitesi Genel Sekreter Mustafa Tuna, 13. ve 14. bölgesel kurul üyeleri, gençlik ve spor il müdürü, TFF bölge müdürü, spor taban birliği başkanları, kulüp başkanları, il hakem kurulu başkanları, dernek başkanları, gözlemciler ve hakemler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan seminer, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Yıldıray Arslan'ın konuşması ile devam etti. Plaket takdiminin ardından söz alan 13. Bölgesel Kurul Üyesi ve öğretim elemanı Nihat Mızrak, hasret duydukları bölgesel kurul sorumluluğunun kendilerinde olmasının gurur verici olduğunu belirtti. Şanlıurfa, Diyarbakır, Hakkari ve ya Şırnak olmasının fark etmediğini belirten Mızrak, ancak bu sene kendilerine nasip olmasının mutluluk verici olduğunu ve sonuna kadar Yıldıray beyin yanında olduklarını kaydetti.

Mızrak, ayrıca yönetime geldikleri ilk günden itibaren desteklerini esirgemeyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün ve Genel Sekreter Mustafa Tuna'ya da teşekkür ederek, kendilerinin kapılarını federasyona her zaman açık tuttuklarını ifade etti. Seminer, plaket takdiminin ardından devam etti.

Kaynak: Temsilci / Spor

Merkez Hakem Kurulu Kuddusi Müftüoğlu Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title