Haberler

Mauro Icardi, PFDK'ye sevk edildi

Güncelleme:

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Ankaragücü maçında rakip tribünlere yaptığı uygunsuz hareket sebebiyle tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildi.

Mauro Icardi, MKE Ankaragücü- Galatasaray müsabakasındaki hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkedildi.

TFF'den yapılan açıklama şöyle: "GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu MAURO EMANUEL ICARDI'nin 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki 'hakareti' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA YAPTIĞI HAREKET ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşmıştı. Sarı kırmızılıların 3-0 kazandığı maçta Arjantinli yıldız golcü Mauro Icardi'ye Ankaragücü tribünlerinden yabancı madde atıldı. Bunun üzerine maçın ardından Icardi rakip takım tribünlerine el hareketi yaptı. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada Ankaragücülü taraftarlar ayaklandı.

Mauro Icardi, PFDK'ye sevk edildi

ANKARAGÜCÜ TFF'YE BAŞVURUCAĞI AÇIKLAMIŞTI

MKE Ankaragücü yaptığı açıklamada Icardi'nin tribünlere yaptığı hareket nedeniyle TFF'ye gerekli kurullara başvuru yapacaklarını açıklamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, "18.02.2024 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü -Galatasaray A.Ş. müsabakasında, Galatasaray profesyonel futbolcusu Mauro Icardi'nin tribünlerimize doğru yapmış olduğu sportmenlik dışı hareket ile ilgili olarak, gerekli disiplin soruşturmasının başlatılması için TFF ilgili kurullarına başvuru yapılacaktır" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Galatasaray Ankaragücü Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

ALEYNA AKAN:

Sıra geldi Ankara gücü sporu ligden düşürmeye. Ve FB yine bu yılda da şampiyon yaomayacaz

27
33
yanıtYanıtla
Cevdet Karaduman:

Oh icardi olmazsa kesin on sene sonra şampiyonuz sezon sonuna kadar ceza versinler bize karşıda oynamasın yoksa gs yine saplayacak bize.

27
26
yanıtYanıtla
Selim Ünal:

Melo, Emre belözoğlu, Arda turan, fatih terim, kerem aktürkoğlunu döven marcao şimdi de icardi. Niye çirkef futbolcular ekseriyetle galatasaray dan çıkıyor?TRABZONSPOR TARAFTARI????Acaba kulübün kendi özünde mi bir sıkıntı var.

26
21
yanıtYanıtla
Dadaş Erzurumlu:

Aynısını Pascal Nouma yapmıştı hatirlayanlar bilir adamın kariyeri bitti. En son komedyenlik yapıyordu. Taraftara bu tür hateket yapan bu ülkeden defolsun gitsin.

15
7
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı:

Milletin gazını almak için yapılan bir sevk. En Alt sınırdan iki maç ceza verirler kapanır gider. Federasyon ilkleri ve üst sınır cezalarını sadece Beşiktaş üzerinde uygular.

11
9
yanıtYanıtla
hepdoğruyusöyleyenbiri:

ANKARAGÜCÜ TARAFTARI HAK ETMİŞ.

3
0
yanıtYanıtla
Hakan Aslan:

Bence GS nin yararına olan bir karar oldu - İcardi varken bazen 9-10 kişi oynamak zorunda kalıyor takım Avurpa da Okan hocanın yanlış kararları yüzünden elendik - Gitti kupa

2
0
yanıtYanıtla
Mehmet Şafak:

Pascal a ne kadar verildiyse aynısı (en az) verilmeli

0
1
yanıtYanıtla
Ay kural:

Okan Buruk oynatmasa yedeğe çekse takıma küser. Federasyon cezayı versin Galatasaray'ın işine gelir. İcardi bu aralar formsuz ve çok kötü durumda .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title