Haberler

Marka değerimiz büyük zarar gördü! Türk futbolunda 20 günde olanlara akıl sır ermiyor

Güncelleme:

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin "Türk futbolunun marka değerini yükseltmeliyiz" söylemine rağmen son 20 günde yaşanan 3 büyük olay, Türk futboluna büyük zarar verdi. Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı, İstanbulspor'un sahadan çekilmesi ve Süper Kupa maçının iptali gibi peş peşe gerçekleşen olaylar, prestij kaybına neden oldu. Yaşananlar uluslararası platformlarda da büyük yankı uyandırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, her fırsatta, "Türk futbolunun marka değerini yükseltmeliyiz" açıklaması yaparken, Türk futbolu sadece 20 gün içinde yaşanan 3 olayla büyük ölçüde sarsıldı.

HAKEM MELER'E SALDIRI

11 Aralık'ta dönemin MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor ile oynanan maçın ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Artık yeter diyoruz! Yeter!" açıklamasıyla dikkat çekerken, maçların süresiz olarak ertelendiği açıklandı. Yaşanan saldırı olayı dünyada gündem olurken, daha sonra ise maçların bir haftalığına ertelendiği ortaya çıktı ve takımlar bir sonraki hafta sahaya çıktı.

Marka değerimiz büyük zarar gördü! Türk futbolunda 20 günde olanlara akıl sır ermiyor

İSTANBULSPOR SAHADAN ÇEKİLDİ

Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası ligler bir hafta sonra yeniden başladı. Sahasında Trabzonspor'u konuk eden İstanbulspor, 2-1 yenik durumda olduğu maçın 73. dakikasında sahadan çekilme kararı aldı. İstanbulspor'un bu kararı tıpkı hakem Meler'e saldırı gibi dünyada gündem olurken, sarı-siyahlılar Trabzonspor maçında hükmen yenik sayıldı ve 3 puan silme cezası aldı.

Marka değerimiz büyük zarar gördü! Türk futbolunda 20 günde olanlara akıl sır ermiyor

DEV FİNAL İPTAL OLDU

Dün ise Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Suudi Arabistan'daki Süper Kupa karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi. Suudi Arabistan'da Atatürk tişörtlerine ve pankartlarına izin verilmezken, maç günü yaşanan krizin ardından karşılaşma iptal edildi.

Marka değerimiz büyük zarar gördü! Türk futbolunda 20 günde olanlara akıl sır ermiyor

20 GÜNDE 3 SKANDAL

Süper Kupa'nın da ertelenmesiyle birlikte Türk futbolunda son 20 gün içinde yaşanan olaylar marka değerine büyük zarar verdi. Peş peşe gerçekleşen skandallar uluslararası platformlarda büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Halil Umut Meler Mehmet Büyükekşi İstanbulspor Süper Kupa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

EVO20 :

Bizde yeter diyoruz yeter! İstifa et!

37
1
yanıtYanıtla
Demir Acer :

bu adam gitsin eline yuzune bulastirdi

30
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

EN SON YAPILAN BİR YERLERDE ?? MARKA DEĞERİMİZE ZARAR VERSEDE BATIDA VE MUASSIR MEDENİYETLER İÇİNDE İTİBARIMIZI VE MARKA DEĞERİMİZİ BÜYÜK ÖLÇÜDE ARTIRDI

10
6
yanıtYanıtla
erman genç :

İyiki Üyelik falan yaptırmamışım Lige bak bedava verseler almam artık,,!

11
0
yanıtYanıtla
Hayri :

Ya surekli bu adamı dövüp duruyolar bu esnaf bi kişiymiş ne hikmetse bu göreve getirmişler kendisi de neden gelmiş o da ayrı tff ye başkan olmanın kriteri ne zengin mi olcan ünlü mü olcan birillerine yakın mı olcan ne yani futboldan anlarmış anlamamazmış bunlara gerek yok imamın üniversitede idari memur olduğu bir ülkede başka ne olacaktı

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title