Haberler

Balotelli'den Ibrahimovic'in eleştirilerine zehir zemberek yanıt: Bu biraz aptalca bir açıklama

Güncelleme:

Adana Demirspor'da forma giyen Mario Balotelli, Ibrahimovic'in eleştirilerine sert yanıt verdi. Ibrahimovic, Balotelli'nin yeteneklerini iyi kullanmadığını ve fırsatları kaçırdığını belirtmişti. Balotelli ise Ibrahimovic'in o açıklamalarının aptalca olduğunu dile getirerek, "Bu biraz aptalca bir açıklama. Şimdi de kendini Tanrı sanan garip bir karakter oldu. Ibrahimovic için üzgünüm ama o büyük bir s.." dedi.

Adana Demirspor'da forma giyen yıldız futbolcu Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimovic'in kendisi için yaptığı eleştirilere sert şekilde yanıt verdi.

"KENDİNİ TANRI GİBİ SANIYOR"

Balotelli, "Bana sebepsiz yere böyle saldırması çok garip. Leao'nun dahice hareketleri olduğu konusunda tamamen aynı fikirdeyim ama tribünlere oynamaktan bahsederken neyi kastettiğini tam olarak anlayamadım. Bunu söyleme şekli beni rahatsız etti. Herkesin kendi fikirleri olabilir. Ronaldo'nun Maradona'dan daha iyi olduğunu düşünebilirim, oyuncuları karşılaştırabilirsiniz ama onun yaptığı gibi değil. Sahada bana yaptığı yardımlar için ona her zaman teşekkür ettim ama bu biraz aptalca bir açıklama. Şimdi de kendini Tanrı sanan garip bir karakter oldu" dedi.

"O BÜYÜK BİR S.."

Açıklamalarına devam eden yıldız futbolcu, "Ibrahimovic için üzgünüm ama o büyük bir s.. Bana dünyanın en iyilerinden biri olma şansını kaçırdığımı söyleyebilir, bu doğru. Bizim yeteneğimize sahip çok az kişi var. Ona göre çok daha fazlasını yapmalıydım ve haklı da. Altın Top bile kazanabilirdim" ifadelerini kullandı.

IBRAHIMOVIC NE DEMİŞTİ?

Ibrahimovic, Balotelli hakında "Genç bir çocuğun yeteneğini kullanma şansı varken fırsatları kaçırması utanç verici. Balotelli'nin birçok fırsatı vardı ve hepsini kaçırdı. Gerçek bu. Rafael Leao ise Balotelli gibi değil, kaçırdığı topuk vuruşu dahiyane bir şey. Eğer böyle bir gol atarsa, o bir dahi olur ve bu hareket bile Leao'nun neden orada olduğunu ve Balotelli'nin neden tribünlere oynadığını anlamanızı sağlıyor" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Balotelli Adana Demirspor Balotelli Adana Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title