Haberler

Manchester United, Muslera İçin 25 Milyon Sterlin Ayırdı

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Fernando Muslera için 25 milyon sterlin hazırladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da yeni sezon başlamasına rağmen transfer çalışmaları devam ediyor. Takımda göreve geldiğinden beri 250 milyon sterline yakın transfer parası harcayan Hollandalı teknik adam Louis Van Gaal, bu sezon için iki transfer daha istediği İngiliz basınında yer aldı.

HEDEFTE MUSLERA VAR

İspanyol kaleci David de Gea'yı Real Madrid'e satmaya hazırlanan Manchester United, kaleye bedelsiz transfer ettiği Arjantinli Sergio Romero'nun yanına bir isim daha almayı planlıyor. İngiliz basınına göre David de Gea'nın Real Madrid'e gitmesi durumunda Kırmızı Şeytanların kaleci adaylardan 1 numaralı isim Galatasaray'ın Urugaylı file bekçisi Fernando Muslera.

OTAMENDİ DE LİSTEDE

İngilizlere göre Louis van Gaal'in alınmasına onay verdiği Muslera dışında bir de stoper arayan Manchester United, Sergio Ramos'un Real Madrid ile sözleşme uzatmasının ardından gözünü Valencia'nın Arjantinlisi Nicolas Otamendi'ye çevirdi. Manchester United iddialara göre bu son iki transferi için 60 milyon sterlin bütçe ayırdı. Bu bütçenin 25 milyon sterlini Muslera için kalan 35 milyonu da Otamandi transferi için ayrıldığı İngiliz basını tarafından iddia edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Manchester United Louis van Gaal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (29)

tufan:

Manchester kaleye adam alcaksa volkan i alsın. Fenerde iş yok bari manchesterde sampiyonlar ligi müziği dinler :))))

43
6
yanıtYanıtla
EKSU TSUROZ T''EVGİN:

volkanı alsınlar 25 sterline hahahahha

28
4
yanıtYanıtla
Bozoklu haluk:

Kova volkan

yanıt5
yanıt1
asdf:

iyi güldüm lan

yanıt0
yanıt0
ADAM:

çamur atıp küçümsemeyin adama dünyanın sayılı kalecilerinden. . 35 MİLYON STERLİNİ GETİR MUSLERAYI AL UNİTED 25 NE ÖYLE ÇOCUK MU KANDIRIYONUZ ?

26
2
yanıtYanıtla
TIRIVIRI:

g. SARAY DONUNA KADAR HER ŞEYİNİ MUSLERAYA BORÇLU. S A T I L A M A Z!!!!!!!!!

22
2
yanıtYanıtla
ga3ata:

aferin bende gs

yanıt0
yanıt0
kral1907:

FALLAHI cok sevınırım gıttte kurtulak senden :) sen olmasan buse gs 10tane sallarız ınss gıdersınnn

7
13
yanıtYanıtla
KAZIM:

GALATASARAY BU GİDİŞLE SATACAK :(

19
0
yanıtYanıtla
Haydi:

Alan olursa

yanıt1
yanıt0
ga3ata:

aferin bende gs

0
0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title