Haberler

Manavgat Belediyespor Sezonun İlk Maçını, Kuşadasıspor'la Yapacak

Manavgat Belediyespor, 2018-2019 futbol sezonunda ligin favorileri arasında yer alıyor.

Manavgat Belediyespor, 2018-2019 futbol sezonunda ligin favorileri arasında yer alıyor. Takım sezonun ilk maçını Pazar günü, Kuşadasıspor ile yapacak.

Manavgat Belediyespor'un Teknik Direktörlüğüne antrenör Hayrettin Gümüşdağ getirilirken, yardımcı antrenörlük görevinde Baykal Kan, kaleci antrenörlüğü görevinde ise Mehmet Toman devam edecek. 25 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve bu doğrultuda bir çok atılım yapan Manavgat Belediyespor, şampiyonluk parolası ile çıktığı yolda ligin önemli favorileri arasında yer alıyor. 17 dış transfer, 1 iç transfer, 4 de alt yapı oyuncusu ile kadrosunu yeniden kuran takım, oyuncular arasındaki bağların kuvvetlenmesi adına 12 hazırlık maçına çıktı. Bolu Gerede'de gerçekleştirilen hazırlık kapı sonrasında moral bulan Manavgat Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta oynayacak.

Başkan Sözen'den maça davet

Manavgat Belediyespor, sezonun ilk mücadelesini 23 Eylül 2018 Pazar günü saat 15.00'da Manavgat Atatürk Stadyumu'nda Kuşadasıspor'a karşı verecek. Maç öncesinde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, takıma ve yönetime güveninin tam olduğunu dile getirdi. Başkan Sözen "Yeni sezonda oluşturduğumuz kadroya ve yönetime güvenim sonsuz. İnanıyorum ki takımımız Manavgat'a ve taraftarlarımıza yakışır bir mücadele verecek. Hedefimiz bundan sonraki maçları da sorunsuz bir şekilde atlatıp şampiyon olarak bir üst lige çıkmak. Hafta sonu gerçekleştireceğimiz Kuşadasıspor maçına gelmek isteyen vatandaşlarımız için Atatürk Kültür Merkezi önünden saat 14.00'da servislerimiz kalkacak. Manavgat halkımızı ve taraftarları takımımızı desteklemeye davet ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Manavgat Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title