Haberler

Loris Karius'u Öpmek İstediğini Söyleyen Seda Akgül, Şimdi de Can Yaman'a Övgü Yağdırdı

Güncelleme:

Kaleci Loris Korius için "3 bin 750 TL vererek öperim" diyen Seda Akgül, bu sefer de Can Yaman'ı fıstık gibi bulduğunu ve hayatı boyunca böyle bir adamla olmadığını söyledi.

Yaptığı her açıklama ve fotoğrafı olay olan ünlü sunucu Seda Akgül, yeni açıklamasıyla gündeme oturdu. Akgül, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya konuk oldu.

"HAYATIM BOYUNCA BÖYLE BİR ADAMLA OLMADIM"

Sunuculuk yaptığı programda Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius için "Şimdi Karius buraya gelse, veririm 3,750 lira. Gel kardeş der öperim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Akgül şimdi de 'Erkenci Kuş' dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman için "Fıstık gibi çocuk, hayatım boyunca böyle bir adamla olmadım." dedi.

Loris Karius Öpmek İstediğini Söyleyen Seda Akgül, Şimdi de Can Yaman'a Övgü Yağdırdı

"KARIUS'U PARA VEREREK ÖPERİM"

Seda Akgül, canlı yayında Loris Karius'u öpmek istediğini söyledi. Akgül, "Şimdi benim canım birine öpücük atmak istese" diyerek başladığı konuda şöyle konuştu: "Şimdi Karius buraya gelse, veririm 3,750 lira. Gel kardeş der öperim." Program sunucularından Hande Ataizi'nin "O zaman konuk alalım" demesine ise "Alalım ama eve, çaya gelsin" dedi.

Loris Karius Öpmek İstediğini Söyleyen Seda Akgül, Şimdi de Can Yaman'a Övgü YağdırdıLoris Karius

Kaynak: Haberler.com / Spor

Loris Karius Seda Akgül Can Yaman Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (33)

cok beklersin:

aç kokona. . . bu yakışıklılar da kala kala sen gibi moruğa kaldı dimi

23
2
yanıtYanıtla
breaveheart:

şunu everin yoksa milletin başına bela olacak da

20
1
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Hiç bir meziyeti olmayınca kaale alınmıyor böyle saçma sapan şeyler ile gündemde tutunmaya çalışıyor

15
1
yanıtYanıtla
alamanya:

avrat azmis mart kedileri gibi miyavliyor

14
0
yanıtYanıtla
Kasım6:

Abaza kadın

12
1
yanıtYanıtla
Hüsam:

ben bile para versen sana öpturmem teyzecim.

12
0
yanıtYanıtla
Gül,:

Çok esprili ve şakacı bir kadın olduğunu biliyorum, her konuya esprili yaklaşıyor, onu bu özelliği nedeniyle seviyorum

3
8
yanıtYanıtla
SEVDA GÜL:

ESKIDEN BUNA BENZER OLAYLARDA , EVE BIR ERKEK ALSA VEYA, BIR ERKEK KADIN ALSA ORADA FUHUS VAR DIYE ZABITA VEYA POLIS CÜRMÜMESHUT YAPARDI HAKKINDA TUTANAK TUTAR BELKIDE ICERI TIKARLARDI. SIMDILERDE GÖZ ÜNÜNDEBILE YAPILSA NORMAL KARSILANIYOR. EDEPSIZ ARLANMAZ KADIN NE OLACAK

7
2
yanıtYanıtla
CANAN:

Hop dedik! Yavaş ol ! Her şakada ciddiyet payı vardır, değil mi?

7
1
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Türkiye de zina suç olmaktan çıkarıldı yeni yasayla mal mal yorum yapmayın sonuçta kadın kime isterse ona verir siz kimsiniz kadının namus bekçilerimi

1
7
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title