Haberler

Ligden çekilecekler mi? Fenerbahçe tarihi kararını KAP'a bildirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe, 2 Nisan 2024 tarihinde düzenleyeceği Olağanüstü Genel Kurul toplantısını KAP'a bildirdi. Toplantıda ligden çekilme kararı oylanacak.

Fenerbahçe, 2 Nisan 2024 günü Olağanüstü Genel Kurulu düzenleneceğini KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertliler, bu toplantıda ligden çekilmeyi oylayacak.

TAKIM LİGDEN ÇEKİLECEK Mİ?

Fenerbahçe'nin KAP açıklamasında, kulübün hakim ortağı Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından alınan kararın kamuoyuna sunulduğu belirtildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce ligden çekilme düşüncesini dile getirmişti.

Fenerbahçe'nin KAP açıklaması şu şekilde;

"Şirketimiz hakim ortağı Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından, Kulübün 2024/7 sayılı Yönetim Kurulu Kararı 19.03.2024 tarihinde Şirketimize bildirilmiş olup, alınan kararı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun , 18.03.2024 tarihinde aldığı kararlar aşağıda yer almaktadır.

1- Tüzüğümüzün 20. Maddesinin ikinci fıkrasının (c) bendi gereği Yönetim Kurulu'nun tamamının talebi üzerine, aşağıdaki gündemle Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılmasına; toplantının, 2 Nisan 2024 Salı günü saat 17.00'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Kadıköy, İstanbul adresinde yapılmasına, gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantının, 9 Nisan 2024 Salı günü, aynı yer ve saatte, aynı gündemle, çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilmesine, karar verilmiştir"

Ligden çekilecekler mi? Fenerbahçe tarihi kararını KAP'a bildirdi

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, çarşamba günü kulüp televizyonunda katıldığı programda ligden çekilme düşüncesiyle ilgili olarak şu sözleri kullanmıştı;

"Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz! Herkes aklını başına almalı! Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Yeter! Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti! Belki başka yerde yapacaklar! Bunu kim organize etti? Trabzonspor Yönetim Kurulu organize etmedi? Birileri etti! Neden polis yoktu, neden emniyet önlemi alınmadı?"

"Fenerbahçe'ye bu ligde yer yok. Siz bize bu ülkenin dışlanmış kulübü gibi muamele yaparsanız, bunu devlet için de TFF için de medya için de söylüyorum, biz kendi geleceğimizi kendimiz belirlemek zorundayız. Bu şantaj, tehdit değil! Artık kendi kararımızı vermeliyiz! Fenerbahçeliler tahrik etti demeye getiriyorlar. İnsan utanır. İşin nereye gideceğini biliyorum. Riyad krizinden farkı olmayacak!"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Rıdvan Polat:

Kesinlikle çekilme niyetinde değiller blöf yapıyorlar algı yaratıyorlar

104
79
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Algı sizin işiniz Fenerbahçe gerçeklerle hareket eder.

yanıt64
yanıt65
Onur Yener:

Bir alt ligde şampiyon olma ihtimaliniz az da olsa var...

80
51
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

hayır o alanda hiçbir zaman GS yakalayamaz febeşsporu :) işini biliyor yalı çocuğu.

yanıt6
yanıt9
Recep ikiz:

Çekilinde ligimiz temizlensin

65
49
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Helal tam isabet

yanıt10
yanıt6
Yorumcu Davut :

harbiden.

yanıt8
yanıt6
senar:

başkanın tüzüğü yemedi demekki. Anladı herhalde bu sene de şampiyon olamayacağını, her yolu deniyor, şimdide acındırma taktiği maksat ceza almasın oyuncular yoksa puan farkı açılır,

67
42
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

umarım sözlerinde durup çekilirler yas tutacak değiliz

75
27
yanıtYanıtla
Emin emin:

Kuru gürültü yemez, şampiyon olamadıkça iyice bunalıma girdi

53
27
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title