Haberler

    Laporta, Barcelona Yönetimini Bombaladı

    Barcelona'nın eski başkanı Joan Laporta, şu anki Barça yönetimini ağır bombardımana tuttu.

    Barcelona'nın dünya futbolunu domine ettiği dönemde kulübün başkanlığını yapan Joan Laporta, mevcut yönetimi ağır bir şekilde eleştirdi.

    Özellikle son haftalarda çıkan Messi'nin transfer olabileceği dedikodularının ardından Başkan Bartolemeu'nun "Messi'nin kontratında küçük oynamalar yapacağız." açıklaması Katalan devinin taraftarlarının sabrını taşırmıştı.

    Arjantinli yıldız hakkında süren bu belirsizliğin ardından Cuatro'ya konuşan eski başkan Laporta, "Messi'nin hala bu kulübün renklerine kariyerinin sonuna kadar bağlanmamış olması şok edici bir durum. Bana kalsa Leo bu yaptıklarıyla şimdiye kadar çoktan sözleşmeyi kapmıştı." diye konuştu.

    Neymar'ın transferinin yaşattığı sorunları da konuşan Laporta "Neymar, mevcut yönetimin beceriksizliklerinin kurbanı olmuştur." dedi.

    "Barcelona'ya yeniden başkan olacak mısınız?" sorusuna ise "Düşüncelerimi sezon sonunda söyleyeceğim ve ona göre hareket edeceğim." yanıtını verdi.

    Lionel Messi, daha önce 4 defa Ballon d'Or ödülünü kazanmıştı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lionel Messi Barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title