Haberler

Kuşak Güreşi Gençler Türkiye Şampiyonası Başladı

- Kuşak Güreşi Gençler Türkiye Şampiyonası başladıEDİRNE - Geleneksel Sporlar Kuşak Güreşi Gençler Türkiye Şampiyonası Edirne'de başladı.

- Kuşak Güreşi Gençler Türkiye Şampiyonası başladı

EDİRNE - Geleneksel Sporlar Kuşak Güreşi Gençler Türkiye Şampiyonası Edirne'de başladı. Trakya Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleşen ve iki gün serecek müsabakalara 21 ilden toplam 120 sporcu katıldı.

Müsabaka açılış seremonisinde konuşan Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Müsabaka Koordinatörü ve Kuşak Güreşi Asil Teknik Kurulu Üyesi Faruk Şolpan, Kuşak Güreşleri'nin tarihine değinerek, "Kuşak Güreşi, Mezopotamya'da yapılan kazılarda ortaya çıkan Kuşak Güreşi tabletleriyle asırlardır yapıldığı kanıtlanan bir spordur. Tarih boyunca dünya coğrafyası üzerinde yurt kuran Türklerin düğünlerde, toylarda ve şenliklerde yaptıkları spor, günümüze kadar gelmiştir" dedi.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise konuşmasında, "Organizasyon Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi olan Evrensel Sporlar Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenmiştir. Organizasyonumuz iki gün sürecek. Şampiyonaya 21 ilden 120 sporcu katıldı. Diğer katılımcılarla birlikte toplam 200 kişi katıldı" dedi.

İlk gün müzik eşliğinde gerçekleşen müsabakalar 8 Ağustos Çarşamba günü de devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trakya Üniversitesi Türkiye Spor Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
Özel, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek Erdoğan'a 5 maddelik dosya hazırladı

Özel, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek Erdoğan'a 5 maddelik dosya hazırladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title