Haberler

Kuşadası'ndan Davutlarspor'a moral dopingi

Güncelleme:

Kuşadası Belediyesi yöneticileri, Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup'ta Play-Off oynamayı garantileyen Davutlarspor'un antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikram edip moral dopingi yaptı.

Kuşadası Belediyesi yöneticileri, Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup'ta Play-Off oynamayı garantileyen Davutlar spor'un antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikram edip moral dopingi yaptı.

Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Davutlar spor, ligin 15. haftasında evinde Didim Belediye spor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 yenerek bitime 2 hafta kala Play-Off'u garantiledi. Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Davutlar Mahallesi'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, Belediye Meclis Üyeleri Funda Şenol ve Mehmet Sarıdedeoğlu, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme mücadelesi verecek olan kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanını ziyaret etti. Kuşadası Belediyesi yöneticileri antrenmandan sonra teknik heyet ve futbolculara başarılar dileyip baklava ikram ederek moral dopingi yaptı.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, "Öncelikle sizlere Başkanımız Ömer Günel'in selamlarını getirdim. Başkanımız hepinize Play-Off yolunda başarılar diliyor. Kuşadası'nı en iyi şekilde temsil edeceğinize eminiz. Davutlar spor, Kuşadası'nın önemli ve başarılı takımlarından bir tanesi. Göreve geldiğimizden bu yana geçen sürede Kuşadası'nı sporcu dostu bir kent haline getirmeye çalışıyoruz. Kuşadası Belediyesi olarak yetki ve imkanlarımız dahilinde kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kuşadası Belediyesi'nin her zaman Davutlar spor'un yanında olduğunu belirten Kulüp Başkanı İsmail Enver Tütüncü de "Belediye Başkanımız Ömer Günel göreve geldikten sonra Kuşadası'ndaki spor kulüplerine verilen destek arttı. Bu bizleri çok memnun ediyor. Bu nedenle Başkanımız Sayın Ömer Günel'e bir kez daha teşekkür ediyoruz. Kuşadası Belediyesi yöneticilerinin ziyareti de bizleri çok memnun etti" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kuşadası Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title