Haberler

Körfez'de U-12'lerin Turnuvası Başlıyor

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan U-12 Futbol Turnuvası’nda kura çekimi gerçekleştirildi.

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan U-12 Futbol Turnuvası'nda kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi programında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Spora yapılan yatırımlar devam edecek" dedi.

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Spor Akademileri U-12 Futbol Turnuvası için kura çekimi gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi Spor Akademisi Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı İsa Taş, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Spor Koordinatörü Metin Özkan, Spor Koordinatörü Metin Özkan, MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu ve kulüp yöneticileri ile STK temsilcileri katıldı.

Kocaelispor ve Körfez Spor gibi kulüplerin de içerisinde bulunduğu 28 takımın yer alacağı turnuvanın önemine değinen Spor Koordinatörü Metin Özkan, desteklerinden dolayı Başkan İsmail Baran'a teşekkür etti. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da 'Sporun Başkenti Körfez' diyerek yola çıktıklarında buna inandıklarını belirterek, "Başkanımızın da desteği ile geldiğimiz nokta gerçekten gurur verici" ifadelerini kullandı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da gençlerin sporla, sanatla ve edebiyatla uğraşmasının önemli olduğunu belirtti. Baran, "Onların vatanına, milletine hayırlı bir evlat olması noktasında spor önemli bir etken. Sporla iştirak eden çocuklarımızın sosyal hayatta çok daha etkin ve başarılı olduğunu görüyoruz. Tabi spor akademilerinde onlara sadece spor eğitimi vermiyoruz, sosyalleşmelerini de sağlıyoruz. Bizim gençliğimizde bu imkanlar gerçekten yoktu. Körfez'de spor anlamında gerçekten güzel hizmetler veriyoruz. Çocuklarımızın geldiği noktayı gördükçe de bununla gururu duyuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu gerçekten spora gönül veren bir isim. Tüm belediye başkanlarımız da spora büyük hizmetler veriyor. Kocaeli bu konuda şanslı" ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından kura çekimi gerçekleştirildi. 28 takımın yer alacağı turnuva ise 1 Ağustos'ta başlayacak" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Baran İsa Taş Futbol Körfez Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title