Haberler

Kırıkkale Büyükanadoluspor, Çubukspor'u Tff'ye Şikayet Etti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulübü, Çubukspor’u küfür ve ağır hakaret içerikli sözlerden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Disiplin Kurulu Başkanlığı’na şikayet etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulübü, Çubukspor'u küfür ve ağır hakaret içerikli sözlerden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Disiplin Kurulu Başkanlığı'na şikayet etti.

11 Kasım 2018 tarihinde Çubukspor - Ankara DSİ karşılaşması sonrasında Çubuksporlu futbolcular ile taraftarların Kırıkkale Büyük Anadoluspor hakkında sosyal medyaya atılan küfür ve ağır hakaret içerikli görüntüler sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Disiplin Kurulu Başkanlığı'na şikayet edildi.

Kırıkkale Büyük Anadolu Spor Kulübü Başkanı Harun Ulusoy, yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu BAL 6. Grup'ta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadolu Spor Kulübümüz, sezon başında; sporda şiddetin ve hakaretin önlenmesine ilişkin olarak 'Küfre Hayır' kampanyası başlatmış ve bunun semerelerini almış ve almaktadır. Hakaretin toplumsal bir ahlak sorunu olduğu bilincinde olan ve düzeltilmesi için üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olan yönetim kurulumuz gerek şehrimizde billboardlarda gerekse stadyumlarda ve gerekse sosyal medya kanallarında konuyla ilgili duyarlılığını göstermiş ulusal medya kanallarına konu olmuş ve toplumun tüm kesimlerinin takdirini kazanmıştır. Ev sahibi olarak yaptığımız müsabakalarda rakip takımın konfor ve huzurunu temin etmek adına elimizden geleni yapmak değil elden gelmeyenlerin yapılmasına çalışmaktayız ve rakip takım sporcu ve yöneticileri ile köklü ilişkiler kurmuş bulunmaktayız. Lakin, grubumuzda bulunan Çubukspor takımı taraftarları ve sporcularının şehrimize, taraftarımıza ve takımımıza yönelik ağır hakaret içeren sosyal medya kanallarında paylaşılan videolarının derin üzüntüsünü yaşamaktayız" ifadelerine yer verdi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çubukspor Kırıkkale Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title