Haberler

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Yeni Sezona Hazırlanıyor

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezon hazırlıklarını özel bir tesiste yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezon hazırlıklarını özel bir tesiste yaptığı antrenmanla sürdürdü. Başkan Ulusoy futbolcularla bir araya gelerek tatlı ikramı yaptı.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Büyük Anadolu Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı. Daha sonra iki takıma ayrılan kırmızı-lacivertli futbolcular, çift kale maç ile antrenmana devam etti.

Yeni sezonun hazırlıklarının aralıksız devem ettiğini belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu, "2018-2019 sezonu birinci hazırlık kampı devam ediyor. Lige iyi başlamak istiyoruz lig sonunda bu şehrin layık olduğu bir üst lige çıkarmak istiyoruz, taraftarlarımız merak ediyor taraftar desteğine ihtiyacımız var. İnşallah sezonun sonunda mutlu sona ulaşacağız bizler üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Harun Ulusoy ise, "Takımımız hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. İyi bir takım kurduk inşallah sezon sonunda şampiyon olacağız ve bir üst lige çıkacağız. Yönetim olarak teknik heyet olarak, şehir olarak bizler inandık. Sizlerin de inanmasını istiyoruz. Sözlere güveniyoruz. Bizler de her zaman takımımızın yanındayız sezona mutlu başlayıp mutlu tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Antrenman sonrası Kulüp Başkanı Ulusoy, Asbaşkanlar Can Saygılı, Ali Dolu, Ali Uluyüz'ün yanı sıra Genel Sekreter Mustafa Sevinç, Emre Delice çalışmaları hazırlık çalışmalarını izledikten sonra futbolculara tatlı ikram etti. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM İLK FRAGMAN CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını Asuman'ın uygunsuz görüntüleri yayılıyor... 1 Mayıs'ta İstanbul'da Hangi Yollar Trafiğe Kapalı Olacak? 30 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Serkan kimdir? #128104 Serkan Samur kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm 2 fragmanı izle! #128250 Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? 30 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? THREADS KAPANDI MI? Threads neden kapandı, ne zaman açılacak? Bülent Arınç'ın Özgür Özel ile anısı ne? Bülent Arınç Özgür Özel'i neden övdü? Gerard Depardieu kimdir? Gerard Depardieu neden gözaltına alındı? Fatih Terim geri mi dönüyor? Panathinaikos, Fatih Terim ile yolları ayırdı mı? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? 30 Nisan 2024 Müge Anlı, Kaan Çam olayında son durum ne? Kaan Çam bulundu mu? Müge Anlı 30 Nisan bölümünde ne oldu? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? MİKE TYSON VE JACK PAUL RİNGE ÇIKIYOR! Mike Tyson ve Jack Paul dövüş kuralları ne? MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title