Haberler

Kimse beklemiyordu! Dursun Özbek gelecek seçimde aday olmayacağının sinyalini verdi

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Haziran ayındaki seçimde aday olmayacağının sinyalini veren Özbek, "2024'te emaneti teslim edeceğimiz bir seçim dönemine geliyoruz. Galatasaray'a önümüzdeki dönemin hayırlı olması ve bu dönemde yapılan işlerin bir tık daha üste taşınması için yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

Süper Lig devi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündemle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulunup gelecek dönem başkan olmayacağının sinyalini verdi.

ADAY OLMAYACAĞININ SİNYALİNİ VERDİ

Dursun Özbek, röportajında haziran ayındaki seçimde aday olmayacağının sinyalini verdi. Dursun Özbek'in sözleri şu şekilde:

"YENİ ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Gelecek seçim aday olmayacağının sinyalini veren Özbek, "Aşağı yukarı 18, 19 aydır görevdeyiz. 2022 Haziran ayından beri Galatasaray Kulübü'ne hizmet etmek için genel kurul bize görev verdi. Şurası çok net. 2022 Haziran ayında, seçim döneminde biz genel kurula ne söz verdiysek hepsini realize ettik. Az bir şey kaldı. Bunlar nelerdir. Özellikle Kemerburgaz'ın bitmesi. Florya'nın Kemerburgaz'a taşınması. İkincisi Mecidiyeköy'deki rezidansların bitirilip, hak sahiplerine teslim edilmesi kaldı. Bunları da Mayıs'a kadar yani önümüzdeki seçim dönemine kadar bitirmeyi planlıyoruz. Bu konuda çok yoğun çalışmamız var. Başarılı mıyız, evet. Söylediğimiz her şeyi yaptık. Özellikle futbolda Cumhuriyet'in 100'üncü yılındaki şampiyonluk da vaatlerimiz arasında vardı. Şampiyon olduk, onu çok değerli buluyorum. Amatör branşlarda kulübümüzün mali yapısı el verdiği sürece en iyi, en başarılı şekilde kulübümüzü temsil ettik. Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray. Bu manada camiamızı mutlu etmek hiç hem amatör branşlarda hem futbolda çalışmalarımız sürüyor. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Her yerde bizim arkamızda durdular. Sahadaki performansı yukarı çekmek için en yüksek seviyede desteklerini gösterdiler. Camiama teşekkür ederim. Geldiğimiz günden beri huzur içinde, sevgiyle çalışmalar yapmak için onlara çağrı yapmıştım. Camiamız bize bu güzel günleri, sevgi dolu iklimi sundu. Biz de gereğini yapmaya çalıştık. Bir teşekkür de yönetim kurulu arkadaşlarıma gönderiyorum. Onlar da aldığımız bu emaneti en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yaptılar. Dolayısıyla 2024'te emaneti teslim edeceğimiz bir seçim dönemine geliyoruz. Galatasaray'a önümüzdeki dönemin hayırlı olması ve bu dönemde yapılan işlerin bir tık daha üste taşınması için yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçim vaatlerimizin hepsini gerçekleştirdik. Yaklaşık 4 aylık bir süremiz daha var. Bu 4 ayda da gerçekleştiremediğimiz ya da eksik kalan kısımları tamamlayacağız"

"CAMİA BİRBİRİNİ TANIYAN CAMİA"

Seçim dönemi hakkında da konuşan Özbek, "Galatasaray'da şöyle bir usul yok. Ben Galatasaray'a başkan olmak istiyorum gibi bir söylemle ortaya çıkılmaz. Bütün Galatasaray üyelerinin çıkmaması lazım. Camia zaten birbirini tanıyan bir camia. Camia üyelerinin kapasitesini, yapabilecekleri şeyleri çok iyi tahlil eden bir genel kurulumuz var. Dolayısıyla Galatasaray'a hizmete sıra geldiği zaman zaten camia size bu çağrıyı yapar. Hiçbir kulüp üyesi de camianın, genel kurulun yaptığı bu çağrıyı cevapsız bırakmaz. Galatasaray'da görev verilir. Elbette Galatasaray'ın ihtiyacı olunan her yerde ben ve arkadaşlarım varız. Biz şu anda Mayıs ayındaki seçimden ziyade söz verdiğimiz işlerin bitirilmesine konsantreyiz. Seçime daha aşağı yukarı 4 ay var. Bu süreyi, hizmet maksadıyla değerlendirmek istiyoruz. Şu anda bir seçim çalışması içinde değiliz. Onu vakti zamanı geldiği zaman oturur, düşünürüz. Camiamızın talepleri, görüşü doğrultusunda hareket ederiz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dursun Özbek Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Alperen:

Öyle kaçma yok hele durun gittiniz Arabistanda bu ülkeyi sıkıntıya sokacak işler yaptınız genel seçimlerden öncede bunu yaptınız siz sanıyormusunuz bu ülkeyi yönetenler ve bu vatanın evlatları yapmış olduğunuz kötülüğünün ve niyetinizin ne olduğunu bilmiyor elbet hesap zamanı gelecek hele şu seçimler bitsin.

20
61
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Noldu taktik tutmadı mı!

9
22
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

ee yeter daaa okadar para kaldırdı kimse camiyayı düşünmez herkes kendi cıkarı için malesef türkiye gerceği

11
18
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

ERDEN LE BATIRDINIZ GALİBA.TRANSFERLER FOS.BORÇ ÇOK.FUTBOLCU PARASI YOK.DEĞİRMEN DÖNMÜYOR GİBİ....

6
8
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

BUNU BEKLİYORUZ,KULAKLARI BEYNİNDEN BÜYÜK BAŞKAN.....

4
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title