Haberler

Kerimcan Durmaz'dan Sonra Nikola Kalinic'in de Skandal Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Kerimcan Durmaz'ın kendini tatmin etme görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından bir skandal da Fenerbahçe forması giyen Kalinic'ten geldi. Sırp basketbolcunun bir kadınla görüntülü konuşurken kendini tatmin ettiği anlar sosyal medyaya düştü.

Fenerbahçe BEKO'nun Sırp basketbolcusu Nikola Kalinic'in adı internette yayılan özel bir videosu ile gündeme geldi.

Bir kadın ile müstehcen anları internette yayılan Kalinic'in özel bir video uygulamasıyla görüntülü olarak konuştuğu görülüyor. Fenerbahçe Beko'da forma giyen Kalinic, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kalinic, Eurohoops'a yaptığı açıklamada olayla ilgili şunları ifade etti:

"Benim iznim olmadan ve bilinçli olarak bana zarar vermek için bazı görüntüler piyasaya sunuldu. Tamamen uygunsuz olan bu görüntüler buna rağmen mahremiyetim ve o dönem ki kız arkadaşımla ilgili görüntülerdi. Bu görüntüler ortaya çıktığı için berbat hissediyorum. Bu durum onlara sıkıntı verdiyse ailem, kulübüm, antrenörlerim, takım arkadaşlarım ve sevenlerimden her birinden özür dilemek istiyorum. Mahremiyetimin ihlaline ilişkin soruşturma devam ettiği için konu hakkında daha fazla yorum yapamam."

Kerimcan Durmaz'dan Sonra Nikola Kalinic'in de Skandal Görüntüleri Ortaya Çıktı

NIKOLA KALINIC KİMDİR?

1991 doğumlu olan Sırp kökenli Nikola Kalinic, 2.02 m boyunda olup 3 numaralı pozisyonda oynamaktadır.

2009 yılında Spartak Subotica takımında başladığı profesyonel basketbol hayatına Nikola Kalinic, sırasıyla 2010–2013 yıllarında Vojvodina Srbijagas'da, 2013–2014 yıllarında Radnicki Kragujevac'da , 2014–2015 yıllarında Crvena zvezda'da devam etmiştir.

Kerimcan Durmaz'dan Sonra Nikola Kalinic'in de Skandal Görüntüleri Ortaya Çıktı

Forvet pozisyonunda görev yapan 2,02 metre boyundaki Nikola Kalinic, Kızılyıldız Telekom'un sezonu Sırbistan Ligi, Adriyatik Ligi ve Sırbistan Kupası şampiyonluklarıyla kapatmasında rol oynamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nikola Kalinic Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (53)

Selda:

Bu gibilerinin değil sporda wc temizligj işinde bile çalısmaması lazım.

97
10
yanıtYanıtla
Fırfırcı:

Bir tek Candır :)

yanıt1
yanıt0
mustafa:

herkes ahlak bekçiliğine soyunmuş çok merak ediyorum, yorum yapanların AHLAK seviyelerini!!!

17
14
yanıtYanıtla
Şipşak:

Herkes senin gibi ahlaksız olmak zorunda degil

yanıt6
yanıt5
AYŞKRT:

hepinizde yerin dibine geçin inşallah pislikler

22
9
yanıtYanıtla
Anonim:

Karşıdaki kişi sevgilisiyse ve gönül rızası varsa sana kusura bakmada bk yemek düşer. Özel hayatın ihlali bu yapılan. Özel hayatında kimin ne yaptığı sizi ilgilendirmez. !

yanıt6
yanıt2
KARADENİZ:

Bu tipleri taşıyan yücelten medya ahada bu sizin eseriniz. o yaratığın o resimlerini odanıza hatta iş yerinizin girişine asın eserinizle övünün. Belki imzalısını size gönderir. Sizin bize yaptığınızı tüm dünya bir araya gelse yapamaz. Bitiriyorsunuz bu ülkenin genç beyinlerini.

22
3
yanıtYanıtla
KRALEX:

Sonucta bunu canlı yayıın acıp herkesin içinde yapmadı dimi ?

18
5
yanıtYanıtla
ÇAYCI:

çok da önemli değil ne var bunda millet görse ne olacak görmese ne olacak. ha bu arada kafa kesmekten iyidir.

8
14
yanıtYanıtla
ÇAYCI:

bakıyorum beğenmeyip kafa kesmeyi daha iyi görenler var zaten şaşırmadım

yanıt2
yanıt3
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title