Haberler

Kayserispor, Aykut Kocaman'ı takımın başına getirmek istiyor

Güncelleme:

Bayram Bektaş'la yollarını ayıran Hes Kablo Kayserispor'da teknik direktör arayışları hız kazandı. Sarı-kırmızılı ekibin listesinin ilk sırasında ise Aykut Kocaman var.

Geride bıraktığımız hafta Aykut Kocaman'ın adı Antalyaspor'la anılmış ancak Akdeniz ekibi Abdullah Avcı ile anlaşma sağlamıştı.

Dün gece geç saatlerde Kayserispor'un Bayram Bektaş ile yollarını ayırmasının ardından Sarı-kırmızılı ekipte de arayışlar başladı.

DİĞER ADAYLAR ÜNAL KARAMAN VE BÜLENT KORKMAZ

İddiaya göre Kayserispor'un ilk adayı Aykut Kocaman. Kocaman'ın haricinde Ünal Karaman ve Bülent Korkmaz da sarı-kırmızılıların gündemindeki isimler.

Son olarak İttifak Holding Konyaspor'da görev yapan tecürbeli teknik adam, şubat ayında yeşil-beyazlı ekipten ayrılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayram Bektaş Aykut Kocaman Antalyaspor Kayserispor Haberler

500

Yorumlar (7)

aaa:

Bülent korkmazı alırlarsa büyük hata yaparlar. Adam sadece takımını fenere hazırlıyor çalıştırdığı takımlarda bile hala galatasarayı düşünüyor. Geçen yıl antalyanın başında kadıköyde feneri yendi başka bir başarısı olmadığı için kovuldu. sonra konyanın başına geçti orda da sadece feneri yendi yine ordan da kovuldu. Ayrıca küme düşürdükleri takımlarda var kariyerinde. . .

8
4
yanıtYanıtla
hakan guler:

bilmeden konuşma ağzı olan sığırlar konuşuyor geçen sene bülent korkmaz hem başakşehir hem trabzon ikisinide yendi

yanıt0
yanıt3
aa:

Bilmeden kim konuşuyor. Adamın kaç yıllık teknik direktörlük kariyeri var kaç takım değiştirmiş ve gittiği kulüplerin çoğunda kovulmuş. Başarılı olduğu için kovulmamıştır herhalde. Birazcık beyni olan her adam bunu biliyor ama senlik bişey yok sen takılma. Ayrıca kendini sığır olarak tanıtman iyi oldu. gerçi yazdığından sığır olduğun belli.

yanıt3
yanıt0
olmaz:

Aykut Kocaman Fener haricinde sadece Konya da başarili olur. Kayseri mayseri de dikiş tutmaz.

2
2
yanıtYanıtla
Recep:

Aykut Kocamanın kayserisporda görev yapması için kayserisporun rengi sarı kırmızıdan sarı laciverde dönmesi gerekir:))))

2
1
yanıtYanıtla
tokat:

Keşke Trabzonsporun başına geçse

2
0
yanıtYanıtla
yaaaa:

Hamsiler duymasın:)

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title