Haberler

Kayserispor'a Bakan Morali

Kayserispor Tesisleri'ni Ziyaret Eden Bakan Yıldız, Kayserispor'a Moral Verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bu hatfa Trabzonspor ile oynayacak olan Kayserispor'a moral verdi. Kayserispor Tesisleri'ni ziyaret eden Bakan Yıldız, Sarı-Kırmızılı futbolculardan galibiyet sözü aldı.

Karpuzatan'daki Kayserispor Tesislerini ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, antrenman öncesinde futbolcularla sohbet etti. Tesislerin girişinde Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bakan Yıldız, antrenmanın yapıldığı sahaya geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayseripor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile Başkan Recep Mamur'dan takım ile ilgili bilgi alan Bakan Yıldız, yeniden düzenlenen tesislerin çok güzel olduğunu söyledi. Bakan Yıldız, antrenman öncesinde futbolcularla ve Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile bir süre sohbet etti. Takım Kaptanı Aydın, Bakan Yıldız'a Trabzorspor'u bu hafta mağlup edecelerini belirtti. Futbolcularla tek tek el sıkışan Bakan Yıldız gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Özellikle kente geldiğinde Kayserispor'a uğrama istediğini belirten Bakan Yıldız, "Bugün burada hem Yönetim Kurulu hem de oyuncularımızla birlikte olduk. Kayserispor'a verilebilecek hangi destek varsa vermemiz lazım. Geçen hafta Kayserispor açısından şanssız bir hafta oldu. Ankaragücü maçına gittim, seyircisiz olduğu için biraz tadı tuzu olmadı. Baştan penaltıyı atamayınca Kayserispor demorize oldu. Kayserispor genelde dinamik ve kendisine güvenen bir takımdır. Trabzon maçıyla Kayserispor'un çıkış yapacağını düşünüyorum. Çünkü tam zamanı ve bu fırsatı kaçırmaması gerekiyor. Kayserispor son 2 haftada daha iyi sonuçlar alacaktır" dedi. Daha sonra Bakan Taner Yıldız, kulüp binasında yöneticilerle görüştükten sonra tesislerden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title