Haberler

Kayseri'de 'spor aşkı engel tanımıyor'

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı tarafından ' Spor Aşkı Engel Tanımaz' projesi çerçevesinde Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Özel Eğitim Kurumları'nda farklı engel gruplarının kullanılabileceği spor malzemeleri dağıtıldı. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı, "Çocuklarımızın hem sporcu olarak yetiştirmek hem de kendilerinin yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak çok önemli" dedi.

Kadir Has Spor Kompleksi içerisinde yer alan Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programa, Kayseri Vali Yardımcısı, Kayseri İl Gençlik ve Spor Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Özel Eğitim Kurumu Müdürleri, öğretmenler ve özel öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okumasının ardından öğrencilere spor malzemeleri dağıtıldı. Program sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, "Burada yaklaşık 7 okula ve 200 öğrencimizin yararlanacağı malzemeler dağıtılacak. Bunların içerisinde hem branş malzemeleri hem de onlara özel olarak paralimpik daldaki dağıtılacak malzemeler var. Bu öğrencilerimizin içerisinde görme engelliler, bedensel engelliler ve özel olarak adlandırdığımız çocuklarımızın da branşları olmakla birlikte tüm dallar ayrıntılı bir şekilde planlanmış. Çocuklarımıza her şey feda paralimpik dalda çok ileri derecede başarılara ulaşmış vaziyetteyiz. En son 2020 olimpiyatlarında aldığımız madalyalar, yaklaşık 20 yıldan bu yana alınan madalyaların tamamına eşit. Bu çocuklarımızı hem sporcu olarak yetiştirmek hem özgüvenli hem de aynı zamanda kendilerinin alanlarındaki yeteneklerini keşfetmelerini sağlamakta çok önemli" ifadelerini kullandı.

Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç da, yapılan etkinliğin çok değerli olduğunu söyleyerek; "Çocuklarımızın sosyal yaşama daha aktif bir şekilde katılabilmeleri ve daha mutlu olabilmeleri açısından çeşitli çalışmalar yürütmekteyiz. Bu çerçevede da bugün Cumhurbaşkanımızın himayelerinde yürütülen bu proje çerçevesinde çocuklarımızla bir araya geldik. Gönderilen malzemeleri çocuklarımıza dağıttık" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali İhsan Su gençlik Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title