Haberler

Kasımpaşa'dan "Çoban"A Tepki

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz: "TFF'nin bu hakeme düdüğünü astırması lazım" "Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımlarından birisiyiz ve sanki birileri bunun önüne geçmeye çalışıy...

ERKAN TİRYAKİ - Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynayıp, 1-1 berabere kaldıkları Medical Park Antalyaspor maçının hakemi Deniz Çoban'a tepki gösterdi.

Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hakem Deniz Çoban'ın iyi başlayan bir maçın önüne geçtiği savunarak, şöyle konuştu:

"İki takım da iyi futbolla kazanmak için maça başlamıştı. Bunu bozan hakem oldu. Maç başından beri iki takım aleyhine de kararlar verdi. Bu kadar öne çıkan bir hakem olunca maçın akıbeti iyi olmuyor. Ben yıllardan beri bu hakemden şikayetçi oldum. Alt liglerde de Deniz Çoban'dan sıkıntılar yaşadık. Deniz Çoban hakem falan değil. Bunu tanıyan herkes söylüyor. Antalya'da kulüp başkanlarıyla yöneticileriyle beraberdik. Onlar da hakemden şikayetçi, ben de. Antalya'dan dönerken Samet Aybaba'yla da bunu konuştuk. Onunla da aynı şeyi konuştuk. Kırmızı kartlar yanlış. Sürüyle hatalar zinciri."

Karşılaşmada Kasımpaşa'dan İlhan Eker ve Babel'i, Medical Park Antalyaspor'dan ise Isaac'i oyundan atan Deniz Çoban'a Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) müdahale etmesi gerektiğini belirten Öksüz, "TFF'nin bu hakeme düdüğünü astırması lazım. Bu adam hakem falan değil. Sadece Süper Lig'de değil, alt liglerde de işi yoktur. Evvelini de biliyorum ben. Alt liglerde de Kasımpaşa'ya yaptıklarını biliyorum. Herkese zarar veriyor. Yarın başka bir takımın başını da yakar" diye konuştu.

Öksüz, hakemlerin hata yapmasının normal olduğunu ancak bu maçtaki yönetimi kabul edemediklerini dile getirdi. Maçın başından sonuna kadar Deniz Çoban'ın hatalar yaptığını iddia eden Öksüz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Antalyaspor'a verilen kırmızı kart da yanlış. Daha evvel yapığı yanlışları başka bir yanlışla düzeltmeye çalışıyor. Günah çıkartmaya çalışıyor resmen. Böyle hakemlik olmaz. Hakem adam gibi gördüğünü çalacak. Sen kime hizmet ediyorsun ki? Ben haftaya Beşiktaş'la oynuyorum ve iki önemli eksiğim oldu. Deniz Çoban hakemlik değil, gitsin dağda çobanlık yapsın."

"Sanki birileri önümüze geçmek istiyor"

Türkiye'nin şu anda en iyi futbol oynayan takımlarından birinin Kasımpaşa olduğunun ifade eden Öksüz, bunun önüne geçilmek istendiği gibi bir izlenim edindiğini vurguladı.

Kasımpaşa'nın Türkiye'nin takımı olduğunu belirten Öksüz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımlarından birisiyiz ve sanki birileri bunun önüne geçmeye çalışıyor. Geçmişte de söyledim. Bazı şeyleri farklı yerlerde aramak gerekir. Kendi öz kaynaklarımızdan iyi bir takım olduk ve iyi bir tesis yaptık. Haftalardır ligde 2. sıradayız. Logomuzda parlamentonun bize verdiği ay-yıldız var. Ayıptır günahtır, 3-4 büyükler diye direniliyor. Bu ülkenin dördüncü bir büyüğe ihtiyacı var o da inşallah biz olacağız. Yine söylüyorum, bu kadar densizlik yapan bir hakem olmaz. Türk futboluna yazık." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Hasan Hilmi Öksüz Deniz Çoban Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title