Haberler

3. Lige Düşen ve Transfer Yasağı Olan Karşıyaka'dan 12 Futbolcu Ayrılıyor

Güncelleme:

3. Lige düşen İzmir ekibi Karşıyaka'da as kadrodan 12 futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

TFF 3'üncü Lig'e 38 yıl sonra düşmenin acısını yaşayan transfer yasaklısı Karşıyaka'da as kadrodan 12 futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Son 2 sezondur transfer yasağıyla altyapı ağırlıklı kadrosu kalan İzmir ekibinde, Tayfun, Mustafa Aşan, Abdülhamit, Mahmut, Arif, Metin, Cenk, Hakan, Anıl, Battal, Bartu ve Onur 31 Mayıs'ta serbest kalacak. 3'üncü Lig'de tecil hakkı bulunmadığı için askerlik engeline takılan Mustafa Aşan ve Battal'ın takımda kalması zor. Yeni sezon ortasında tecilleri bitecek Cenk ve Hakan'ın da durumları belirsiz.

"MEVCUT KADRO ANA HATLARIYLA KORUNACAK"

Transfer yasağını kaldırmak için 15 milyon TL borç ödemesi gereken yeşil-kırmızılılar, şirketleşme görüşmelerinden sonuç alınamazsa mevcut kadrosunu ana hatlarıyla koruma yoluna gitmeyi değerlendiriyor. Son aylarda Doğukan, İlyas, Görkem gibi gençleri vitrine çıkaran Karşıyaka'da teknik direktör Cihat Arslan'ın vedası sonrası sezon sonuna kadar dümede geçen altyapı koordinatörü Erol Özgür, kalan 3 maçta gençlere şans vererek yeni sezondaki alternatifleri artırmaya çalışacak. Yeşil-kırmızılarda divan kurulu, 25 Nisan Çarşamba günü toplanarak kulüpteki gelişmeleri görüşecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Aşan Karşıyaka İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500

Yorumlar (6)

Adam gibi Adam:

Göztepe de bir kaç yıl sonra 3 lige duser

4
7
yanıtYanıtla
DARDANELSPORLU:

İYİ OLDU

2
2
yanıtYanıtla
Traktörcü Dayı:

PARA VARSA AŞK VAR

3
1
yanıtYanıtla
Oyunu sefam olsun:

Ulen yenecek bi Altay ımı buldunuz beter olun

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

haydeee amatöre

1
1
yanıtYanıtla
Arif:

Durmak yok amatöre kadar devam

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title