Haberler

Kalinic'le anlaşan Beşiktaş, Atletico Madrid'le bonservis bedeli farkını 1 milyon euroya indirdi

Güncelleme:

PAOK'a elenmesinin ardından transfere hız veren Beşiktaş'ın Hırvat golcü Kalinic'i açıklaması an meselesi. 32 yaşındaki forvetle bonuslarla birlikte 2.5 milyon euroluk sözleşme karşılığında 2+1 yıllığına anlaşıldı. Oyuncunun kulübü ile yapılan görüşmelerde ise fark 1 milyon euroya kadar indi.

Beşiktaş'ın santrfor için bir numaralı hedefi olan Nikola Kalinic artık son düzlükte. 32 yaşındaki golcü futbolcuyla maaş ve bonus toplamı 2.5 milyon euro'luk sözleşme üzerinde prensipte anlaşan siyah-beyazlı yönetim, Atletico Madrid ile bonservis pazarlığından rakamı ciddi oranda aşağı çekmeyi başardı. İspanyollar'ın bir yıl daha sözleşmesi kalan Kalinic için istediği 4 milyon euro bonservis bedeli, yapılan pazarlıkların ardından 2.5 milyon euroya kadar indirildi.

İSTANBUL'A BEKLENİYOR

Siyah-beyazlı yönetimin Atletico Madrid'e yaptığı teklif 1.5 milyon euro oldu. Rakamı kendi istediği çizgiye çekmeye çalışan Beşiktaş, uzun zamandır uğraş verdiği transferi noktalamak üzere. Şayet İspanyol ekibi ile anlaşma sağlanırsa Nikola Kalinic ile 2+1 yıllık sözleşme üzerinden son görüşme yapılacak ve Hırvat futbolcu İstanbul'a gelerek kendisini Beşiktaşlı yapacak mukaveleye imza atacak.

MONTERO RÖTAR YAPTI

Beşiktaş'ın Atletico Madrid'den 1 yıllığına kiraladığı Francisco Montero'nun bugün İstanbul'da olması bekleniyordu. Ancak 21 yaşındaki stoperin Türkiye'ye gelişi özel sebeplerden dolayı ertelendi. İspanyol futbolcunun bugün ya da yarın İstanbul'da olacağı belirtildi. İspanyol ekibiyle Montero'nun maaşı karşılığında anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, oyuncunun bonservisinin yüzde 50'sini 4.5 milyon euroya alma hakkına da sahip. Beşiktaş, genç stopere ise 775 bin euro ödeyecek.

SOUMAORO VİDA'YA BAĞLI

Beşiktaş'ta Montero ile birlikte stoper sayısı 7'ye çıktı. Mirin ve Roco'yu göndermeye hazırlanan siyah-beyazlılar, Lille'in futbolcusu Soumaoro'yı kadrosuna katmak için de Vida'nın başka bir takıma transfer olmasını bekliyor. Hırvat savunmacıya şu ana kadar Parma ve Al Sadd kulüpleri talip oldu. 31 yaşındaki futbolcunun Katar ekibinin önerdiği 4 milyon euroyu kabul etmeyerek daha yüksek bir rakam istediği öğrenildi.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Nikola Kalinic İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Nirvana:

Çok önemli yanlışlar yapılıyor . Gelenler gidenlerden kötü . 32 yaşında adama bonservis ücreti verilmez . O zaman Burak niye gitti diye sorarlar . Seneye bu Kalınici nasıl gönderecegiz , kapı gibi kontratı var söylemleri başlar . Larin , Güven ve umut ile devam edin . Onlara güvenin . 3 adet forvetimiz var . Umutu göndermeyin . Gecen sene Douglası almayın, Nazımı alın diye yırtındık . Bir sene sürdü haklı olduğumuzu anlamanız .

1
0
yanıtYanıtla
Sporsever:

Yaşlı

1
0
yanıtYanıtla
Kartal:

Ya bırakın şu eskimiş futbolcuları, o paraya gençlerden bir tane takım kurulur. En az üçüde yıldız olur on katına satarsın

0
0
yanıtYanıtla
Kartal:

Ya bırakın şu eskimiş futbolcuları, o paraya gençlerden bir tane takım kurulur. En az üçüde yıldız olur on katına satarsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title