Haberler

Kaleciyi 40 metreden Avladı

Güncelleme:

Jozy Altiore'nin müthiş golü Hollanda'da günün konusu oldu.

AZ Alkmaar ve Ajax takımları arasında oynanan Hollanda 1 Ligi maçında Jozy Altiore, 90+3'te rakip takımın atağa çıkarken kaptığı topu yaklaşık 40 metreden kalecinin üzerinden aşırtarak ağlara gönderdi.

Hollanda 1. Ligi (Eredivisie) takımlarından AZ Alkmaar'ın bir dönem Bursaspor'da da forma giyen siyahi futbolcusu Jozy Altidore golleriyle nefes kesmeye devam ediyor.

JOZY ALTİDORE KİMDİR?

Futbola New York Red Bulls'da başlamış 37 maçta 15 gol atmış Villareal'in dikkatini çekmiş ve Transfer olmuştur. Ancak Villareal'de forma şansı bulamadığı için 4 sezondur farklı kulüplerde kiralık oynamaktadır.

Villareal'de yalnızca 9 maça çıkmış ve 1 gol atmıştır. 2011 sezonunun ara transfer döneminde Bursaspor'a sezon sonuna kadar kiralık olarak Villareal CF'den geldi.Josmer Volmy Altidore 2011 tarihinde Hollanda ekiplerinden Az Alkmaar'a transfer olmuştur.

BURSASPOR'LA UYUŞAMADI

Bursaspor'un Villarreal'den devre arasında sezon sonuna kadar kiraladığı ABD'li futbolcu Jozy Altidore oynadığı 4 maçta kendisini gösteremedi.

Devre arasında Villerreal Kulübü'nden sezon sonuna kadar kiralanan ABD'li Jozy Altidore bekleneni veremedi. Yeşil Beyazlı takımda hiçbir varlık gösteremeyen ABD'li futbolcu, Kardemir Karabükspor maçında da istenileni veremeyince yerini Volkan Şen'e bıraktı. Bursaspor formasıyla çıktığı 4 maçta ilk onbirde yerini alan Altidore, beklenen performası bir türlü yakalayamadı.

Toplam 251 dakika forma giyen ancak ne golü ne asisti bulunan ABD'li golcünün, poziyonlara girmemesinden kaynaklanan bir diğer özelliği de kart görmemesi oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Az Alkmaar Bursaspor Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title