Haberler

Jürgen Klopp'tan Ozan Kabak'a övgü, eleştirilere tepki: Tüm sorunlar 1 saniyede çözülsün isteniyor

Güncelleme:

Liverpool'un ligde oynayacağı Wolverhampton maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Jürgen Klopp, devre arasında transfer edilen milli futbolcu Ozan Kabak'ın adaptasyonu ile takıma olan katkısıyla ilgili herhangi bir problem görmediğini ve performansından memnun olduğunu söyleyerek eleştirilere tepki gösterdi.

Liverpool menajeri Jürgen Klopp, Ozan Kabak'ın performansı ve takıma katkısı ile ilgili konuştu.

Klopp, Ozan Kabak'ın çok yetenekli olduğunu ancak takımdan tüm defansif sorunları çözebilmesi için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Alman menajer açıklamasında, "Ozan oynadığı ilk andan beri hep iyi oynuyor. Şu ana kadar en iyi performansını gösterdi mi, muhtemelen hayır. Uyum sağlamaya devam ediyor, ondan çok memnunum. Herkes onun sadece 20 yaşında olduğunu biliyordu, inanılmaz bir yeteneği var" sözlerini kullandı.

Jürgen Klopp'tan Ozan Kabak'a övgü, eleştirilere tepki: Tüm sorunlar 1 saniyede çözülsün isteniyor

"UYUM SAĞLAMASI ZAMAN ALABİLİR, BU NORMAL"

Ozan'ın Liverpool kadrosunda gelir gelmez direkt 11'de oynamak zorunda kalmanın zorluklarını yaşadığını belirten Klopp, "Van Dijk'ın yokluğunda 20 yaşında bir çocuk getiriyoruz ve herkes tüm sorunların bir saniyede çözülmesini istiyor. Bir yere uyum sağlamaya çalıştığınızda kendiniz olamazsınız. Uyum sağlamak ve kendiniz olmak ikisi bir arada biraz zaman alabilir, bu çok normal" diye konuştu.

Ozan Kabak Liverpool formasıyla bugüne kadar 4 Lig, 2 Şampiyonlar Ligi maçında boy gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jürgen Klopp Liverpool Haberler

500

Yorumlar (3)

rizeli:

bizdeki hocalara duyuyrulur.

3
0
yanıtYanıtla
cimilli:

bizde hoca mı var abi ?

yanıt1
yanıt0
İBO:

Ozanı kim çıkarttı uşağumm

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title